Багет «пампушки з часником»

пампушки з часникомпампушки з часником
Відмінний рецепт хліба «пампушки з часником» ідеально підійдуть до борщу і до будь–якої першої страви. Для швидкого приготування смачних пампушок з часником використовую багет. Простий рецепт пампушок на кожен день.

Інгредієнти

  • Багет 1 шт.
  • Масло 100 г.
  • Сир твердий 100 г.
  • Часник 2-3 зубці
  • Свіжа зелень кропу, петрушки

Рецепт приготування

В багеті зробити надрізи навскіс не дорізаючи до низу. Надрізи зробити через 1,5-2 см.

пампушки з часником рецепт

Сир натерти на середню тертку, добавити масло кімнатної температури, подрібнений часник, зелень і все ретельно перемішати.

пампушки з часником рецепт

Заповнити надрізи сирною начинкою.

пампушки з часником рецепт

Замотати багет у фольгу і поставити запікатися в нагріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. У форму налити трішки води, щоб не пригоріло дно.

пампушки з часником рецепт

Потім фольгу зверху розмотати і запекти ще 5 хвилин до появи рум’яної скоринки.

пампушки з часником рецепт

Подавати пампушки можна порізавши на шматочки по надрізаним лініям, або порізати поряд гострим ножем, тоді начинка залишиться в середині.

пампушки з часником рецепт

Зберігаю пампушки у фользі, коли треба розігріваю в мікрохвильовці. Свіжі та смачні пампушки до борщу.

Приємного смаку!