Рецепт приготування
В багеті зробити надрізи навскіс не дорізаючи до низу. Надрізи зробити через 1,5-2 см.
Сир натерти на середню тертку, добавити масло кімнатної температури, подрібнений часник, зелень і все ретельно перемішати.
Заповнити надрізи сирною начинкою.
Замотати багет у фольгу і поставити запікатися в нагріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. У форму налити трішки води, щоб не пригоріло дно.
Потім фольгу зверху розмотати і запекти ще 5 хвилин до появи рум’яної скоринки.
Подавати пампушки можна порізавши на шматочки по надрізаним лініям, або порізати поряд гострим ножем, тоді начинка залишиться в середині.
Зберігаю пампушки у фользі, коли треба розігріваю в мікрохвильовці. Свіжі та смачні пампушки до борщу.
Приємного смаку!