Глазур для паски з желатином

Глазур для паски з желатиномГлазур для паски з желатином
Паска без глазурі виглядає буденною та не святковою. Глазур для паски з желатином смачна та не кришиться і не прилипає до рук. Білосніжна та густа глазур для пасок на Великдень готується швидко та легко.

Інгредієнти

  • Желатин 0,5 ч. л.
  • Цукор 100 г.
  • Вода 5 ст. л.

Як зробити глазур рецепт з фото

Пів чайної ложки желатину розмішати в 2 столовій ложці гарячої води, але не окропом. Розмішуємо до повного розчинення желатину.

В каструльці розмішати 3 ст. л. води з цукром, поставити на повільний вогонь та перемішувати поки не розтане весь цукор, це займає декілька хвилин.

Додаємо в сироп розведений желатин, добре перемішати та поставити охолоджуватись, але не повністю, а щоб суміш була теплою.

Глазур для паски з желатином рецептГлазур для паски з желатином рецепт

Збити масу міксером, і отримаємо білосніжну, густу глазур.

Глазур для паски з желатином рецептГлазур для паски з желатином рецепт

Паски треба змазувати одразу, так як глазур густа і швидко застигає, також зразу прикрашати посипкою.

Глазур для паски з желатином рецептГлазур для паски з желатином рецепт

Увага
Глазур нанесена тоненьким шаром застигає за 5-10 хвилин, а товстим за кілька годин.

При розрізанні глазур не кришиться та не розсипається.

Глазур для паски з желатином рецептГлазур для паски з желатином рецепт

Глазур для паски з желатиномГлазур для паски з желатином

Приємного смаку та веселих свят!