Як приготувати Львівський сирник покроковий рецепт
Форма для випічки розміром 21х11 см
Спочатку необхідно сир перемолоти на м’ясорубці.
Львівський сирник рецептПотім добавити до нього яйця, цукор, ванільний цукор, крохмаль і збити міксером у пишну масу. Збивати не потрібно довго, десь приблизно хвилин 3 -5.
Львівський сирник рецепт
Львівський сирник рецептЗ лимона зняти цедру. Родзинки промити та залити окропом на 5 хвилин, після викласти на паперовий рушник.
Додати у сирну масу цедру лимона та родзинки, перемішати.
Львівський сирник рецептЗастелити форму пергаментом (якщо форма силіконова то просто змазати вершковим маслом) та змазати пергамент вершковим маслом.
Львівський сирник рецептРівномірно розподілити у формі сирну масу.
Львівський сирник рецептДуховку попередньо розігріти до 190 градусів та поставити форму у духовку на 45 хвилин.
По закінченню цього часу вимкнути вогонь, а сирник залишити в духовці ще на 10 хвилин.
Львівський сирник рецептВиймаємо сирник з духовки і залишаємо щоб охолонув (при цьому сирник може трішки осісти), тільки потім вийняти з форми.
Шоколадна глазур для сирникаЗмішуємо інгредієнти для глазурі у каструлі і ставимо на маленький вогонь варитися. Постійно помішуючи, варимо хвилин 5 до загустіння.
Львівський сирник рецептОстиглий сирник поливаємо шоколадною глазур'ю з усіх сторін. Поставити Львівський сирник у холодильник на 6 годин або на ніч.
Львівський сирник рецептДістати Львівський сирник з холодильника, порізати на порційні шматочки, заварити ароматну каву та насолоджуватись неймовірним смаком.
Львівський сирникПриємного смаку!