» » Паска «Ніжна»

Паска «Ніжна»

Паска «Ніжна»Паска «Ніжна»
Паска «Ніжна» рецепт з фото. Ця паска має повітряне та ніжне тісто, приємний ніжно-жовтий колір. Смачна паска до Великодня покроковий рецепт та поради.

Інгредієнти

  • Молоко 0,5 л.
  • Дріжджі свіжі 50 г.
  • Жовтки 5 шт.
  • Білки 2 шт.
  • Масло 50 г.
  • Олія 1 ст.л.
  • Маргарин 50 г.
  • Родзинки 100 г.
  • Цедра 1 лимону
  • Цукор 1,5 ст.
  • Борошно 7 ст.

Паска ніжна рецепт приготування з фото


Молоко підігріти, добавити 2 ст. борошна, дріжджі, 3 ст. л. цукру. Опара по густоті буде як густа сметана, залишити на 30 хвилин.

Паска Ніжна рецептПаска Ніжна рецепт


Розтерти цукор з сіллю і жовтками.

Паска Ніжна рецептПаска Ніжна рецепт

Паска Ніжна рецептПаска Ніжна рецепт


Білки збити в густу піну.

Паска Ніжна рецептПаска Ніжна рецепт

Паска Ніжна рецептПаска Ніжна рецепт


Родзинки залити кип’ятком на 10 хвилин, злити воду і просушити на паперовому рушникові або серветці.

Паска Ніжна рецептПаска Ніжна рецепт


Натерти цедру лимона.

Коли опара підійде, додати розтерті з цукром жовтки, збиті білки, олію, розтоплені масло і маргарин, цедру лимона.

Паска Ніжна рецептПаска Ніжна рецепт

Паска Ніжна рецептПаска Ніжна рецепт


Все перемішати.

Додаючи поступово просіяне борошно, замісити тісто, вимішувати його 30 хвилин, в кінці добавити родзинки. Поставити підходити у тепле місце на 1,5 години.

Паска Ніжна рецептПаска Ніжна рецепт

Паска Ніжна рецептПаска Ніжна рецепт


Тісто накладати у форми на 1/4 висоти форми. Форми попередньо необхідно змастити олією.

Паска Ніжна рецептПаска Ніжна рецепт

Паска Ніжна рецептПаска Ніжна рецепт


Вийде 5 пасок розміром форми 10х12 см.

Коли паски підійдуть у формах майже на цілу форму, змастити верх паски збитим яйцем і поставити випікатися у духовку, нагріту до 180 градусів на 35 хвилин.

Паска Ніжна рецептПаска Ніжна рецепт

Паска Ніжна рецептПаска Ніжна рецепт


Якщо форми більші, то і часу на випікання паски необхідно більше, якщо менші – тоді менше часу.

Паска Ніжна рецептПаска Ніжна рецепт


Готові паски прикрасити глазур'ю. Як зробити глазур рецепт?

Паска НіжнаПаска Ніжна

Паска НіжнаПаска Ніжна

Паска НіжнаПаска Ніжна


Веселих свят!

Схожі рецепти

Італійська паска «Панеттоне»
Панеттоне (Panettone) - традиційна італійська паска з дріжджового тіста з додаванням родзинок, цукатів,горіхів. Урізноманітнить свято Пасхи приготувавши смачну італійську Панеттоне за нашим рецептом з фото. Домашня випічка пасок найпоширеніша серед усіх господинь, бо так завжди виходить смачніше
Смачна паска «Чудо»
Смачна паска «Чудо» гарний варіант паски на Великдень. Щоб паска вдалася треба дотримуватись послідовності в приготуванні, тож покроковий рецепт з фото паски з родзинками до вашої уваги, секрети правильного приготування. Ця смачна пасочка виходить ароматна, пухка та солодка, справжня домашня
Паска Великодня з сиром
Великодня паска з сиром - незвичний варіант ароматної паски до Великодня. Рецепт смачної паски з сиром та родзинками здивує гостей своїм ніжним смаком з ароматом сиру. Паска Великодня з сиром рецепт з фото та порадами щодо приготування випічки.
Паска «Святкова»
Паска святкова просто чудова - пахуча, м'якенька, пухкенька, смачна! Є безліч рецептів пасок, але святкова паска на мій погляд найкраща до Великодня. Ароматна, з освіжаючим смаком, дуже добра паска. Дивіться рецепт з фото приготування паски святкової. З цієї порції інгредієнтів у мене вийшло 2
Добра паска
Дуже добра паска до Великодня - пухка, з ніжним смаком. Рецепт доброї паски, поради щодо приготування тіста та випікання паски. Дізнайтесь як приготувати добру паску рецепт з фото. З цієї порції інгредієнтів виходить 2 паски (1 форма висотою 10,5 см діаметр 12 см, друга форма висотою 8,5 см
Паска з медом
Паска з медом виходить солодка та ароматна. Рецепт медової паски простий та легкий в приготуванні. Порадуйте своїх рідних солодкою паскою з медом на Великдень.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору