Італійське печиво

Італійське печивоІталійське печиво
Італійське печиво – простий рецепт смачної домашньої випічки для дітей. Популярне та легке в приготуванні печиво з корицею, чудова солодка випічка на кожен день.

Інгредієнти

  • Борошно 250 г.
  • Цукор 100 г.
  • Вершкове масло 100 г.
  • Розпушувач 10 г.
  • Вода тепла 3-4 ст. л.
  • Кориця 1-2 ч. л.
  • Дрібка солі

Італійське печиво рецепт з фото

Просійте борошно, додайте розпушувач, сіль , цукор і перемішайте.

Італійське печиво рецептІталійське печиво рецепт

Потім додайте розм’якшене вершкове масло, теплу воду і замісіть тісто, залиште його на 10 хвилин.

Італійське печиво рецептІталійське печиво рецепт

Італійське печиво рецептІталійське печиво рецепт

Цукор (2ст.л) окремо змішайте з корицею.

Сформуйте з тіста ковбаски 10 см довжиною і 1 см товщиною, скрутіть їх у кільце.

Італійське печиво рецептІталійське печиво рецепт

Обваляйте кільця у цукрі з корицею.

Італійське печиво рецептІталійське печиво рецепт

Поставте випікатися у духовку, нагріту до 180 градусів на 15-20 хвилин.

Італійське печиво рецептІталійське печиво рецепт

Солодке італійське печиво готове до споживання.

Італійське печивоІталійське печиво

Приємного смаку!