Пиріг з яблуками «Боярська шапка»

Пиріг з яблуками «Боярська шапка»Пиріг з яблуками «Боярська шапка»
Пиріг з яблуками «Боярська шапка» дуже добрий, та легко готується. Дізнайтесь простий рецепт приготування пирога з яблуками – домашня випічка на кожен день. Пиріг з яблуками рецепт з фото.

Інгредієнти

  • Борошно 2,5 ст.
  • Маргарин 200 г.
  • Яйця 3 шт.
  • Цукор 1 ст.
  • Яблука 0,5 кг.
  • Форма для запікання діаметром 18 см

Як готувати яблучний пиріг:

Відділити білки від жовтків. Додати до жовтків 1/3 ст цукру і збити міксером або блендером.

Пиріг з яблуками «Боярська шапка»

Пиріг з яблуками «Боярська шапка»

Додати розм’якшений маргарин, борошно і замісити тісто. 1/3 частину тіста покласти у морозильну камеру.

Пиріг з яблуками «Боярська шапка»

Пиріг з яблуками «Боярська шапка»

2/3 тіста викласти у змащену маргарином форму у вигляді «корзинки».

Пиріг з яблуками «Боярська шапка»

Яблука почистити і натерти на велику тертку. Викласти яблука на дно.

Пиріг з яблуками «Боярська шапка»

Білки збити з 2/3 стакану цукру і залити ними яблука.

Пиріг з яблуками «Боярська шапка»

Краї «корзинки» загнути.

Пиріг з яблуками «Боярська шапка»

Вийняти з морозильної камери тісто натерти на великій тертці і посипати зверху на пиріг.

Пиріг з яблуками «Боярська шапка»

Поставити запікатися пиріг з яблуками у розігріту до 200 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Пиріг з яблуками «Боярська шапка»

Пиріг з яблуками «Боярська шапка»

Приємного смаку!