Шарлотка з яблуками і корицею

Шарлотка з яблуками і корицеюШарлотка з яблуками і корицею
Шарлотка з яблуками та корицею – смачний та легкий десерт для дітей та дорослих. Простий рецепт приготування шарлотки з яблук, поради та фото. Смакуйте на Яблучний Спас найпростіший в приготуванні пиріг з яблуками та корицею.

Інгредієнти

  • Яблука 3-4 шт.
  • Борошно 1 ст. (240 мл.)
  • Цукор 1 ст.
  • Яйця 3 шт.
  • Сіль дрібка
  • Кориця 1/2 ч. л.
  • Крохмаль 1 ст. л.
  • Цукрова пудра для посипання зверху за бажанням

Як готувати шарлотку з яблуками:

Змішуємо борошно, крохмаль, сіль і корицю.

Шарлотка з яблуками і корицею

Збиваємо яйця до тих пір поки вони не посвітлішають і збільшаться в об’ємі.

Шарлотка з яблуками і корицею

Шарлотка з яблуками і корицею

Поступово додаючи до яєчної суміші суміш з борошном, продовжуємо збивати до однорідної маси.

Яблука очищаємо від шкірки і нарізаємо скибками.
На дно форми (діаметром 23 см) стелимо пергамент і змащуємо його олією.

Шарлотка з яблуками і корицею

Спочатку у форму викладаємо порізані яблука, а потім заливаємо тістом.

Шарлотка з яблуками і корицею

Тісто повинне повністю накрити фрукти.
Ставимо випікатися шарлотку у попередньо розігріту до 190 градусів духовку на 30-40 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою.

Шарлотка з яблуками і корицею

Даємо шарлотці з яблуками трішки вихолонути, потім виймаємо її з форми і посипаємо цукровою пудрою.

Шарлотка з яблуками і корицею

Приємного смаку!