Бісквітний рулет

Бісквітний рулетБісквітний рулет
Бісквітний рулет простий та швидкий в приготуванні. Рецепт бісквітного рулету з фото. Смачний рулет з джемом, солодка випічка для всієї родини.

Інгредієнти

  • 6 яєць
  • 6 ст. ложок цукру
  • 6 ст. ложок борошна
  • сода на кінчику ножа
  • джем

Рецепт приготування бісквітного рулету:

Жовтки відділяємо від білків. Добре збиваємо міксером білки в піну, потім додаємо потроху цукор і збиваємо доти, поки піна не стане блискучою і твердою.

Бісквітний рулет

Бісквітний рулет

По одному додаємо жовтки, з якими теж збиваємо приблизно 4-5 хвилин.

Бісквітний рулет

Потім повільно всипаємо через ситечко борошно, змішане з содою, і розмішуємо ложкою.

Бісквітний рулет

Бісквітний рулет

На застелене пергаментом деко виливаємо тісто рівномірним шаром і випікаємо в духовці при 160 °С протягом 12-15 хвилин до світло-коричневого кольору.

Бісквітний рулет

Бісквітний рулет

Після випічки готовий бісквіт перевертаємо на чистий кухонний рушник, знімаємо з нього пергамент і за допомогою рушника кілька разів скочуємо і розгортаємо.

Бісквітний рулет

Бісквітний рулет

Бісквітний рулет

Скачавши, залишаємо охолоджуватися. Для начинки обережно розгортаємо, намазуємо джемом і знову скочуємо.

Бісквітний рулет

Бісквітний рулет

Приємного смаку!
Джерело Серія: Покрокова кулінарія. Десерти і випічка