Вертута з яблуками

Вертута з яблукамиВертута з яблуками
Вертута з яблуками – це смачний і вишуканий десерт, робити досить легко і швидко. Перевірений рецепт вертути з яблуками, покроковий опис приготування тіста, фото. Вертута – домашня випічка на кожен день.

Інгредієнти

  • Олія 100 мл.
  • Тепла вода 100 мл.
  • Борошно 400 г.
  • Яйце 1 шт.
  • Для начинки
  • Яблука 2 шт.
  • Цукор 2 ст. л.
  • Родзинки 2 ст. л.
  • Кориця 0,5 ч. л.

Рецепт приготування:

Змішати олію з яйцем.

Вертута з яблуками

Потім добавити теплої води і перемішати. Додаючи поступово борошно, замісити м’яке тісто.

Вертута з яблуками

Для начинки почистити яблука від шкірки, натерти на великій тертці.
Родзинки залити гарячою водою на 20 хвилин, потім віджати і додати до яблук.

Вертута з яблуками

Всипати цукор, корицю і все ретельно перемішати.

Вертута з яблуками

Розділити тісто на три частини. Взяти одну частину, розкачати у тонкий млинець покласти начинку.

Вертута з яблуками

Вертута з яблуками

Закрутити млинець у ковбаску, а потім ковбаску закрутити у кільце.

Вертута з яблуками

Вертута з яблуками

Викласти вертути на застелену пергаментом форму для випікання і поставити у попередньо розігріту до 180 °С духовку на 30 хвилин.

Вертута з яблуками

Дістати готові вертути з духовки та дати їм охолонути. Дуже смакують з чаєм, кавою або компотом.

Вертута з яблуками

Вертута з яблуками

Приємного смаку!