» » Великодня паска без вимішування

Великодня паска без вимішування

Великодня паска без вимішуванняВеликодня паска без вимішування
Не буває свята Пасхи без смачної паски. Пропоную приготувати цікавий рецепт Великодньої паски без замісу. Ця Великодня паска виходить пухка з ніжним смаком, чудовий рецепт, а головне не треба замішувати руками тісто. Але виготовлення паски Великодньої займе у вас чимало часу, та ви не пожалкуєте що обрали саме цей рецепт паски. Гарний смак, жовтенька, ароматна пасочка. Смачної вам паски та щастя вашій родині!

Інгредієнти

  • Борошно 3,5 ст.
  • Дріжджі сухі 8 г.
  • Жовтки 5 шт.
  • Молоко 250 мл.
  • Цукор 150 г.
  • Масло вершкове 150 г.
  • Родзинки 150 г.
  • Цукор ванільний 5 г.
  • Цедра лимону за смаком

Рецепт приготування Великодньої паски:


Для опари всипати дріжджі в миску, додати 150 мл молока, підігрітого до 40 градусів і перемішати.

Великодня паска без вимішування

Великодня паска без вимішування


Всипати 0,5 стакана просіяного борошна і ще раз перемішати.

Великодня паска без вимішування


Залишити на 30 хвилин в теплому місці, щоб піднялась опара.

Тим часом відділити жовтки від білків. Додайте в жовтки цукор і збийте міксером або блендером до утворення пишної маси.

Великодня паска без вимішування

Великодня паска без вимішування


Додати до жовтків розм’якшене вершкове масло і ще раз збити.

Великодня паска без вимішування

Великодня паска без вимішування


Коли опара добре підійде, додати жовтково–масляну суміш, ретельно перемішати і залишити на 1 годину.

Великодня паска без вимішування

Великодня паска без вимішування


Коли тісто підійде, перемішати ложкою і залишити ще на 30 -40 хвилин.

Великодня паска без вимішування


Додати просіяне борошно, що залишилося, влити молоко, ванільний цукор і терту цедру. Вимішати ложкою дуже м’яке тісто і залишити на 1 годину.

Великодня паска без вимішування


Родзинки промити у теплій воді, обсушити на паперовому рушникові і пересипати борошно, щоб не осідали на дно.

Великодня паска без вимішування


Додати у тісто родзинки, перемішати і залишити на 20-30 хвилин.

Великодня паска без вимішування

Великодня паска без вимішування


Наповнити форми тістом, трішки більше ніж на 1/3.

Великодня паска без вимішування


Коли тісто підійде до країв форми, поставити випікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин, не на самий низ духовки а по середині. З цієї порції інгредієнтів у мене вийшло 3 паски (1 форма 15 х 12.6 см, друга форма 12,5 х 10,5 см, третя форма 8,5 х 10,5 см)

Готові паски зверху прикрасити глазур’ю і посипати посипкою. Як зробити глазур.

Великодня паска без вимішування


Веселої Пасхи та приємного смаку!

Схожі рецепти

Паска «Ніжна»
Паска «Ніжна» рецепт з фото. Ця паска має повітряне та ніжне тісто, приємний ніжно-жовтий колір. Смачна паска до Великодня покроковий рецепт та поради.
Рецепти пасок на Великдень
Паски до Великодня - головна страва на пасхальному столі. Адже саме з неї і починається застілля. Тому ми зібрали найсмачніші рецепти пасок - сирна, фруктова, шоколадна та інші - від такої страви буде в захваті кожен.
Паска Великодня з сиром
Великодня паска з сиром - незвичний варіант ароматної паски до Великодня. Рецепт смачної паски з сиром та родзинками здивує гостей своїм ніжним смаком з ароматом сиру. Паска Великодня з сиром рецепт з фото та порадами щодо приготування випічки.
Паска «Святкова»
Паска святкова просто чудова - пахуча, м'якенька, пухкенька, смачна! Є безліч рецептів пасок, але святкова паска на мій погляд найкраща до Великодня. Ароматна, з освіжаючим смаком, дуже добра паска. Дивіться рецепт з фото приготування паски святкової. З цієї порції інгредієнтів у мене вийшло 2
Добра паска
Дуже добра паска до Великодня - пухка, з ніжним смаком. Рецепт доброї паски, поради щодо приготування тіста та випікання паски. Дізнайтесь як приготувати добру паску рецепт з фото. З цієї порції інгредієнтів виходить 2 паски (1 форма висотою 10,5 см діаметр 12 см, друга форма висотою 8,5 см
Паска на вершках
Пасха виходить пишною та апетитною з приголомшливим ароматом. Спробуйте приготувати смачну паску на вершках, традиційний рецепт паски з покроковим описом.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору