» » Глазур для пасок. Як зробити білкову глазур для паски?

Глазур для пасок. Як зробити білкову глазур для паски?

Глазур для пасокГлазур для пасок
Як зробити глазур для паски? Без глазурі паски мають вигляд буденної випічки, глазур придає паскам святковий вигляд.
Це найпростіший, але чудовий рецепт білкової глазурі для пасок. Не розтікається, консистенція як мастика для тортів.

Інгредієнти

  • Білок 1 шт.
  • Цукрова пудра 200 г.
  • Сіль дрібка

Рецепт приготування білкової глазурі:


Додати у білок дрібку солі і збити до утворення пишної піни.

Глазур для пасок. Як зробити білкову глазур для паски?

Глазур для пасок. Як зробити білкову глазур для паски?


Продовжуючи збивати, додаємо поступово цукрову пудру. Коли висипали всю пудру продовжуємо збивати ще на протязі 3 хвилин.

Глазур для пасок. Як зробити білкову глазур для паски?


Все глазур готова, прикрашаємо паски і не забудьте посипати посипкою, поки глазур повністю не застигла.

Глазур для пасок. Як зробити білкову глазур для паски?

Глазур для пасок. Як зробити білкову глазур для паски?


Веселої паски!

Схожі рецепти

Глазур для паски з желатином
Паска без глазурі виглядає буденною та не святковою. Глазур для паски з желатином смачна та не кришиться і не прилипає до рук. Білосніжна та густа глазур для пасок на Великдень готується швидко та легко.
Смачна паска «Чудо»
Смачна паска «Чудо» гарний варіант паски на Великдень. Щоб паска вдалася треба дотримуватись послідовності в приготуванні, тож покроковий рецепт з фото паски з родзинками до вашої уваги, секрети правильного приготування. Ця смачна пасочка виходить ароматна, пухка та солодка, справжня домашня
Паска «Ніжна»
Паска «Ніжна» рецепт з фото. Ця паска має повітряне та ніжне тісто, приємний ніжно-жовтий колір. Смачна паска до Великодня покроковий рецепт та поради.
Рецепти пасок на Великдень
Паски до Великодня - головна страва на пасхальному столі. Адже саме з неї і починається застілля. Тому ми зібрали найсмачніші рецепти пасок - сирна, фруктова, шоколадна та інші - від такої страви буде в захваті кожен.
Великодня паска без вимішування
Не буває свята Пасхи без смачної паски. Пропоную приготувати цікавий рецепт Великодньої паски без замісу. Ця Великодня паска виходить пухка з ніжним смаком, чудовий рецепт, а головне не треба замішувати руками тісто. Але виготовлення паски Великодньої займе у вас чимало часу, та ви не пожалкуєте що
Паска на вершках
Пасха виходить пишною та апетитною з приголомшливим ароматом. Спробуйте приготувати смачну паску на вершках, традиційний рецепт паски з покроковим описом.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору