Глазур для пасок. Як зробити білкову глазур для паски?

Глазур для пасокГлазур для пасок
Як зробити глазур для паски? Без глазурі паски мають вигляд буденної випічки, глазур придає паскам святковий вигляд.
Це найпростіший, але чудовий рецепт білкової глазурі для пасок. Не розтікається, консистенція як мастика для тортів.

Інгредієнти

  • Білок 1 шт.
  • Цукрова пудра 200 г.
  • Сіль дрібка

Рецепт приготування білкової глазурі:

Додати у білок дрібку солі і збити до утворення пишної піни.

Глазур для пасок. Як зробити білкову глазур для паски?

Глазур для пасок. Як зробити білкову глазур для паски?

Продовжуючи збивати, додаємо поступово цукрову пудру. Коли висипали всю пудру продовжуємо збивати ще на протязі 3 хвилин.

Глазур для пасок. Як зробити білкову глазур для паски?

Все глазур готова, прикрашаємо паски і не забудьте посипати посипкою, поки глазур повністю не застигла.

Глазур для пасок

Як зробити білкову глазур для паски

Веселої паски!

1 думки про “Глазур для пасок. Як зробити білкову глазур для паски?”

  1. Дякую вам, я вирішила спекти паску з глазурю (багато раз пробувала але не виходило)нарешті я зрозуміла в чому справа я завжди блала не ту насадки блендері яку потрібно.
    Паска вийшла супер!!!
    Дякую…

Коментарі закриті.