» » Добра паска

Добра паска

Добра паскаДобра паска
Дуже добра паска до Великодня - пухка, з ніжним смаком. Рецепт доброї паски, поради щодо приготування тіста та випікання паски. Дізнайтесь як приготувати добру паску рецепт з фото.
З цієї порції інгредієнтів виходить 2 паски (1 форма висотою 10,5 см діаметр 12 см, друга форма висотою 8,5 см діаметр 10,5 см).

Інгредієнти

  • Жовтки яєчні 3 шт.
  • Дріжджі пресовані 35 г.
  • Цукор 100 г.
  • Масло вершкове 75 г.
  • Вершки домашні 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне 0,5 кг.
  • Молоко 80 мл.
  • Родзинки 40 г.
  • Сіль 5 г.

Рецепт приготування доброї паски:


В нагріте до 36-38 градусів молоко додати по 1 ст.л цукру та борошна, все перемішати. Потім додайте туди подрібнені дріжджі і залиште у теплому місці на 15-20 хвилин.

Добра паска


Масло розтопити, яєчні жовтки збити з цукром, родзинки промити водою.

Добра паска

Добра паска

Добра паска


Коли дріжджі підійдуть вилити їх у миску з половиною борошна.
Додати туди розтоплене масло, збиті з цукром яєчні жовтки, сметану, сіль, родзинки і все перемішати.

Добра паска


Додайте поступово другу частину борошна, замісити тісто. Тісто необхідно вимішувати не менше 15 хвилин. Тісто для паски повинне бути м’яким.

Добра паска


Миску з тістом накрити рушником, залиште у теплому місці на 1 годину. Тісто повинне збільшитися у два - три рази.

Добра паска


Готове тісто викласти у змащені вершковим маслом форми на ½ висоти і залишити, щоб підросло на ¾ висоти форми.

Добра паска


Помазати зверху збитим жовтком і поставити випікатися у попередньо розігріту до 180 °С духовку. Меншу паску випікати 30 хвилин, більшу 35-40 хвилин.

Добра паска


Охолоджені паски оздобити глазур'ю та посипати пасхальною посипкою.

Добра паска

Добра паска


Веселої Пасхи та приємного смаку!

Схожі рецепти

Італійська паска «Панеттоне»
Панеттоне (Panettone) - традиційна італійська паска з дріжджового тіста з додаванням родзинок, цукатів,горіхів. Урізноманітнить свято Пасхи приготувавши смачну італійську Панеттоне за нашим рецептом з фото. Домашня випічка пасок найпоширеніша серед усіх господинь, бо так завжди виходить смачніше
Рецепти пасок на Великдень
Паски до Великодня - головна страва на пасхальному столі. Адже саме з неї і починається застілля. Тому ми зібрали найсмачніші рецепти пасок - сирна, фруктова, шоколадна та інші - від такої страви буде в захваті кожен.
Паска Великодня з сиром
Великодня паска з сиром - незвичний варіант ароматної паски до Великодня. Рецепт смачної паски з сиром та родзинками здивує гостей своїм ніжним смаком з ароматом сиру. Паска Великодня з сиром рецепт з фото та порадами щодо приготування випічки.
Паска «Святкова»
Паска святкова просто чудова - пахуча, м'якенька, пухкенька, смачна! Є безліч рецептів пасок, але святкова паска на мій погляд найкраща до Великодня. Ароматна, з освіжаючим смаком, дуже добра паска. Дивіться рецепт з фото приготування паски святкової. З цієї порції інгредієнтів у мене вийшло 2
Паска з медом
Паска з медом виходить солодка та ароматна. Рецепт медової паски простий та легкий в приготуванні. Порадуйте своїх рідних солодкою паскою з медом на Великдень.
Паска на вершках
Пасха виходить пишною та апетитною з приголомшливим ароматом. Спробуйте приготувати смачну паску на вершках, традиційний рецепт паски з покроковим описом.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору