» » Паска з медом

Паска з медом

Паска з медомПаска з медом
Паска з медом виходить солодка та ароматна. Рецепт медової паски простий та легкий в приготуванні. Порадуйте своїх рідних солодкою паскою з медом на Великдень.

Інгредієнти

  • Яйця 10 шт. + 1 для змащування
  • Цукор 2 скл.
  • Мед З ст. л.
  • Сіль 0,5 ч. л.
  • Дріжджі 100 г.
  • Молоко 0,5 л.
  • Вершкове масло 250 г.
  • Олія 80 мл.
  • Ванільний цукор 15 г.
  • Мука
  • Родзинки

Рецепт приготування медової паски:


Збити яйця з цукром до білого кольору. В теплому молоці розвести дріжджі, додати сіль, ванільний цукор, збиті яйця, рідкий мед та муку, місити довго, аж доки не почне відставати від рук та стінок посудини.

Розтоплене охолоджене масло та олію додати до тіста, ще раз старанно його перемісивши. Залишити на годину-півтори в теплому місці, щоб підійшло. Форми для пасок змастити жиром. Помити родзинки, висушити серветкою, додати до тіста перед формуванням пасок, вимісити.

Викласти паски у форми на 1/3 їх висоти. Поставити у тепле місце, щоб підійшли, змастити збитим яйцем, а тоді пекти.

Поради
• Муку досипайте поступово, щоб було м'яке й ніжне тісто: у нас кажуть на таке — "молоде тісто".
• Секрет легкого тіста у старанному тривалому вимішуванні, не "забивайте" тісто мукою та дайте йому час підійти.

Солодкої паски та веселих свят!
Автор Ганна Токарська
Джерело Рецепти господині 2014'03(1)СВ

Схожі рецепти

Паска «Ніжна»
Паска «Ніжна» рецепт з фото. Ця паска має повітряне та ніжне тісто, приємний ніжно-жовтий колір. Смачна паска до Великодня покроковий рецепт та поради.
Рецепти пасок на Великдень
Паски до Великодня - головна страва на пасхальному столі. Адже саме з неї і починається застілля. Тому ми зібрали найсмачніші рецепти пасок - сирна, фруктова, шоколадна та інші - від такої страви буде в захваті кожен.
Добра паска
Дуже добра паска до Великодня - пухка, з ніжним смаком. Рецепт доброї паски, поради щодо приготування тіста та випікання паски. Дізнайтесь як приготувати добру паску рецепт з фото. З цієї порції інгредієнтів виходить 2 паски (1 форма висотою 10,5 см діаметр 12 см, друга форма висотою 8,5 см
Гарбузова паска
Надзвичайно гарна гарбузова паска насиченого помаранчевого кольору без штучних барвників, ароматна й пухка — спробуйте та подаруйте рідним сонячного настрою! Простий рецепт приготування паски з гарбуза до Великодня.
Традиційна паска
Традиційна паска своїми руками - це родинне єднання. Рецепт цієї паски є універсальним. На основі цього тіста можна пекти паски з різними додатками: маком, цукатами, морквяним пюре... Тісто цієї паски містить мало цукру, тож її можна подавати до великоднього столу і замість хліба. А хто бажає
Паска на вершках
Пасха виходить пишною та апетитною з приголомшливим ароматом. Спробуйте приготувати смачну паску на вершках, традиційний рецепт паски з покроковим описом.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору