» » Гарбузова паска

Гарбузова паска

Гарбузова паскаГарбузова паска
Надзвичайно гарна гарбузова паска насиченого помаранчевого кольору без штучних барвників, ароматна й пухка — спробуйте та подаруйте рідним сонячного настрою! Простий рецепт приготування паски з гарбуза до Великодня.

Інгредієнти

  • 3/4 скл. молока
  • 20 г дріжджів
  • 0,5 ч. л. солі
  • 4 ч. л. цукру
  • 100 г масла
  • 1 скл. гарбузового пюре
  • 4-5 скл. муки

Рецепт приготування гарбузової паски:


Спочатку готуємо гарбузове пюре: обібраний від шкірки та насіння гарбуз порізати невеликими шматочками, скласти в каструлю та залити водою так, щоб трохи накрила шматочки.

Кип'ятити 10 хв., воду повністю відцідити, а гарбуз подрібнити блендером до утворення пюре подібної маси.

Змішати тепле молоко, дріжджі та цукор, залишити на 20 хвилин, потім додати тепле пюре, розтоплене масло, сіль, просіяну муку і замісити м'яке еластичне тісто.

Залишити в теплому місці, допоки тісто не збільшиться удвічі в об'ємі. Сформувати пасочки, розкласти у форми, дати підійти у них ще 20 - 30 хв. та пекти до готовності.

Порада
Гарбузове пюре для паски можна приготувати заздалегідь - у гарбузовий сезон та порційно заморозити.

Приємного смаку!
Джерело Рецепти господині 2014'03(1)СВ

Схожі рецепти

Паска Великодня з сиром
Великодня паска з сиром - незвичний варіант ароматної паски до Великодня. Рецепт смачної паски з сиром та родзинками здивує гостей своїм ніжним смаком з ароматом сиру. Паска Великодня з сиром рецепт з фото та порадами щодо приготування випічки.
Паска «Святкова»
Паска святкова просто чудова - пахуча, м'якенька, пухкенька, смачна! Є безліч рецептів пасок, але святкова паска на мій погляд найкраща до Великодня. Ароматна, з освіжаючим смаком, дуже добра паска. Дивіться рецепт з фото приготування паски святкової. З цієї порції інгредієнтів у мене вийшло 2
Паска з медом
Паска з медом виходить солодка та ароматна. Рецепт медової паски простий та легкий в приготуванні. Порадуйте своїх рідних солодкою паскою з медом на Великдень.
Традиційна паска
Традиційна паска своїми руками - це родинне єднання. Рецепт цієї паски є універсальним. На основі цього тіста можна пекти паски з різними додатками: маком, цукатами, морквяним пюре... Тісто цієї паски містить мало цукру, тож її можна подавати до великоднього столу і замість хліба. А хто бажає
Гарбузовий хліб в духовці
Оригінальний за смаком хліб з гарбуза - корисний та смачний особливо для діток. А ще гарбузовий хліб має яскравий колір м'якушки. Дізнайтеся як приготувати хліб з гарбуза в духовці, рецепт з фото.
Паска на вершках
Пасха виходить пишною та апетитною з приголомшливим ароматом. Спробуйте приготувати смачну паску на вершках, традиційний рецепт паски з покроковим описом.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору