Пиріжки з бринзою

Пиріжки з бринзоюПиріжки з бринзою
Пиріжки з бринзою несолодка закусочна випічка рецепт приготування. Як спекти смачні пиріжки з сиром покроковий опис.

Інгредієнти

  • 3 склянки борошна
  • 250 г бринзи
  • 100 г маргарину
  • 1/2 склянки молока
  • 100 мл рослинної олії
  • 2 яйця
  • 50 г твердого сиру
  • 2,5 ч. л. розпушувача
  • 1 ст. л. подрібненого базиліка
  • 1 пакетик сухих дріжджів
  • дрібка солі

Рецепт приготування пиріжків:

У велику миску висипати борошно, розпушувач і сіль. Додати рослинну олію, м’який маргарин, увести 1 збите яйце, добре перемішати.

Окремо з’єднати молоко та сухі дріжджі. Розмішати їх протягом 1-2 хвилин, вилити в борошняну масу. Замісити тісто. Залишити його на 1 годину для підйому.

Бринзу та твердий сир натерти на великій тертці. Додати яйце та базилік, ретельно перемішати.

Нарізати тісто на невеликі прямокутники. Покласти всередину кожної заготовки трохи начинки, сформувати пиріжки у формі вареників. Випекти їх у духовці за температури 180 °С до готовності.

Лоровченко Віра, м., .Миколаїв