Сметанний бісквіт

Сметанний бісквітСметанний бісквіт
Апетитна домашня випічка. Сметанний бісквіт порадує ласунів у свята і будні. Рецепт приготування бісквіту, покроковий опис.

Інгредієнти

  • 2 яйця
  • 250 г цукрової пудри
  • 300 мл сметани
  • 300 г борошна
  • 1 пакетик порошку для випічки
  • цедра 1 лимона
  • джем або крем

Рецепт приготування

Яйця з цукром збиваємо до піни, додаємо по одній ложці сметану, цедру лимона, вимішуємо, потім потроху додаємо через ситечко борошно, змішане з порошком для випічки, і вимішуємо ще 5 хвилин.

Виливаємо в змащене жиром, посипане борошном деко, випікаємо приблизно 30 хвилин на помірному вогні.

Перекинувши, перевертаємо на основу, як звичайний бісквіт; коли охолоне, розрізаємо по довжині на дві частини і намазуємо джемом або ж наповнюємо будь-яким кремом.

Приємного смаку!
Джерело Серія: Покрокова кулінарія. Десерти і випічка