» » Сочники з сиром

Сочники з сиром

Сочники з сиромСочники з сиром
Сочники з сиром - смачна домашня випічка. Як готувати сочники з сиром? Цей простий рецепт з фото приготування солодких сочників з сиром. Сочники готуються швидко та дуже смакують до чаю та інших напоїв.

Інгредієнти

  • Для тіста:
  • Вершкове масло 50 г.
  • Цукор 1 ст.
  • Сметана 0,75 ст.
  • Розпушувач 1 ч. л.
  • Яйця 2 шт.
  • Борошно 3-4 ст.
  • Для начинки:
  • Сир 300 г.
  • Цукор 2 ст. л.
  • Яйця 1 шт.
  • Сметана 1-2 ст. л.
  • Манна крупа 2 ст. л.
  • Цедра 1/2 лимона за бажанням
  • Яйце для змазування 1 шт.

Рецепт приготування сочників:


Вершкове масло розтерти з цукром і яйцями. В сметану додати розпушувач і розмішати.

Сочники з сиром


Додайте в сметану масляно – яєчну суміш і перемішати.

Сочники з сиром


Поступово додавайте просіяне борошно і замісити м’яке тісто, яке трішки може липнути до рук. Не потрібно відразу тісто робити крутим. Краще під час ділення тіста на шматочки, трішки підсипати на стіл борошна – так щоб під час розкочування кругів тісто не липнуло до столу.

Сочники з сиром


Приготування начинки.
Сир розтерти з цукром за допомогою виделки. Білки відокремити від жовтків, білки поставити у холодильник.

Додати в сир жовтки і перемішати.

Сочники з сиром


Додайте сметану і ще раз перемішати.
Всипати манну крупу, цедру половини лимону і ще раз добре перемішати.

Сочники з сиром


Охолоджені білки збити міксером в круту піну, добавити в сирну начинку і обережно перемішати.

Сочники з сиром

Сочники з сиром


Із тіста зробити жгут.

Сочники з сиром


Жгут нарізати поперек на шматочки довжиною 1,5-2 см. Із кожного шматочка розкатати кружечок діаметром 10 см.

Сочники з сиром

Сочники з сиром


На край кружечка положити 1 ст. л. начинки і зверху начинку накрити другою половиною кружечка, не придавлюючи країв.

Сочники з сиром

Сочники з сиром

Сочники з сиром


Викласти сочники на змазане олією і посипане борошном деко, змазати збитим яйцем.

Сочники з сиром

Сочники з сиром

Сочники з сиром


Випікати в розігрітій до 190-200 °С духовці на протязі 15-17 хвилин. Вийнявши сочники з духовки залишити їх вихолоняти. Смачне печиво з сиром готове.

Сочники з сиром


Приємного смаку!

Схожі рецепти

Рецепти пасок на Великдень
Паски до Великодня - головна страва на пасхальному столі. Адже саме з неї і починається застілля. Тому ми зібрали найсмачніші рецепти пасок - сирна, фруктова, шоколадна та інші - від такої страви буде в захваті кожен.
Паска Великодня з сиром
Великодня паска з сиром - незвичний варіант ароматної паски до Великодня. Рецепт смачної паски з сиром та родзинками здивує гостей своїм ніжним смаком з ароматом сиру. Паска Великодня з сиром рецепт з фото та порадами щодо приготування випічки.
Різдвяні пряники
Різдвяні пряники у формі чоловічків - смачна солодка випічка для дітей на Різдво. Різдвяними пряниками також можна прикрасити ялинку - бо вони є символом католицького Різдва. Дітям дуже подобається таке печиво, до того ж воно добре зберігається.
Сирний пиріг «Забава»
Сирний пиріг «Забава» рецепт смачної домашньої випічки. Пиріг готується просто за нашим рецептом з фото та покроковим описом. Порадуйте смачним пирогом з сиром свою родину кожного дня та на свята.
Ватрушки з сиром
Ватрушки з сиром рецепт приготування в домашніх умовах. Дізнайтеся як приготувати ватрушки з сиром., покроковий опис рецепту.
Паска на вершках
Пасха виходить пишною та апетитною з приголомшливим ароматом. Спробуйте приготувати смачну паску на вершках, традиційний рецепт паски з покроковим описом.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору