Варшавський або насипний пиріг з яблуками

 насипний пиріг з яблуками насипний пиріг з яблуками
Варшавський або насипний пиріг з яблуками – рецепт випічки на кожен день. Як готувати яблучний пиріг, простий рецепт з фото і покроковим описом.
Дуже смачний, соковитий, ніжний варшавський яблучний пиріг, простий і швидкий у приготуванні. Ніякої метушні з тістом, виходить ароматний пиріг з яблуками!

Інгредієнти

  • Борошно 1 ст.
  • Манна крупа 1 ст.
  • Цукор 1 ст.
  • Розпушувач для тіста 2 ч. л.
  • Масло вершкове 120 г.
  • Яблука (кисло-солодкі) 1 кг.
  • Ванілін, кориця

Рецепт приготування яблучного пирога:

Змішати борошно, манну крупу, цукор, ванілін і розпушувач.

Варшавський або насипний пиріг з яблуками

Яблука почистити і натерти на великій тертці і посипати корицею.

Варшавський або насипний пиріг з яблуками

Форму застелити пергаментом і змазати стінки і дно олією.

Варшавський або насипний пиріг з яблуками

Насипати на дно форми 1/3 частину сухої суміші. Зверху положити половину тертих яблук.

Варшавський або насипний пиріг з яблуками

Засипати яблука половиною сухої суміші, що залишилася, зверху викласти яблука і засипати сухою сумішшю, що залишилася.
Зверху рівномірно по всій поверхні натерти вершкове масло.

Варшавський або насипний пиріг з яблуками

Ставимо запікатися у попередньо розігріту до 200 °С духовку і запікаємо 40-45 хвилин. Дістати яблучний пиріг з духовки, зачекати щоб охолов, подавати до чаю або іншого напою.

Варшавський або насипний пиріг з яблуками

Варшавський або насипний пиріг з яблуками

Приємного смаку!