Рецепт приготування запіканки:
Розітріть сир, яйця і цукор за допомогою блендера в однорідну масу. Додати крохмаль і перемішати.
Із гарбуза приготуйте пюре (я готую гарбузове пюре заздалегідь і багато). Для цього поріжте гарбуз на шматки, положити в рукав для запікання і поставити у попередньо нагріту до 180 °С духовку і запікайте до тих пір, доки гарбуз не стане м’яким, потім розтерти його в пюре за допомогою блендера.
Яблуко натріть на мілкій тертці. Гарбузове пюре і яблуко додати до сиру, ретельно перемішати, всипати родзинки і ще раз перемішайте.
Змазати форму маслом. Положити сирну масу в силіконову форму і поставимо у розігріту до 180 °С духовку запікатися на 1 годину.
Після готовності запіканки, дайте вихолонути і дістаньте з форми.
Приємного смаку!