Печиво хмиз (хрустики)

печиво хмиз

Солодке печиво Хмиз швидко готувати а діти будуть в захваті – це ароматне та хрустке печиво кращій вибір на сніданок до чаю або кави.

Як готувати улюблене печиво Хмиз – дивіться рецепт з фото.

Інгредієнти

Яйця 2 шт.
Борошно 200-250 г.
Сіль на кінчику ножа
Цукрова пудра для прикраси і смаку

Солодкі вушка рецепт приготування

В миску вбити яйця, добавити сіль і збити виделкою до однорідної маси. Додати борошно, замісити круте тісто, накрити і залишити на 30 хвилин.

замісити тістоРозкочувати тісто дуже тонко, товщиною десь 1-1,5 мм.

розкочувати тонко тісто

Тісто розрізати на смужки. У середині смужки зробити надріз і перекрутити один край через середину.

розрізати на смужки тісто

Смажити печиво хмиз на сковорідці у великій кількості олії з обох боків щоб зарум’янилося.

смажити печиво

Викласти хрустики спочатку на паперовий рушник чи серветку, щоб забрати надлишкову олію.

Потім посипати печиво цукровою пудрою.

Печиво хмиз готове добре смакує з улюбленими напоями!

печиво хмиз рецепт

Відео – Печиво хмиз

Приємного смаку!