Лоранський пиріг з грибами і куркою

лоранський пиріг з грибами і куркою

Неймовірно смачний пиріг з грибами і куркою – лоранській пиріг. М’яке пісочне тісто та ніжна начинка з грибів, курки і сиру – цей лоранський пиріг стане вашим улюбленим. Рецепт приготування пирога з куркою і грибами, опис і фото.

Інгредієнти

Тісто:
Вершкове масло 100 г.
Яйця 2 шт.
Холодна вода 2 ст. л.
Борошно 200 г.
Сіль 0,5 ч. л.
Начинка:
Шампіньйони свіжі 400 г.
Куряче філе 300 г.
Цибуля велика 1 шт.
Олія для смаження
Сіль за смаком
Заливка:
Твердий сир 150 г.
Яйця 3 шт.
Вершки 250-300 мл.
Сіль дрібка

Лоранський пиріг з грибами і куркою – рецепт приготування

Готуємо тісто – 100 г вершкового масла з’єднати з яйцями і сіллю. Перемішати, але не старайтесь отримати однорідну масу, це не потрібно.

приготування тіста

Додати просіяне борошно в отриману масу і замісити тісто. Вимішувати до тих пір поки не буде відставати від рук. Якщо тісто погано з’єднується між собою, додати холодну воду.

тісто

Прибрати готове тісто в прохолодне місце.

Готуємо начинку для пирога

Цибулю дрібно порізати, гриби порізати пластинками.

Відварити куряче філе до готовності, порізати кубиками.

Смажити на сковорідці цибулю з грибами до готовності.

В окрему емність розбити 3 яйця, додати дрібку солі і 200 мл вершків. Збити до однорідної маси за допомогою блендера.

Твердий сир натерти на великій тертці.

тісто розподілити по формі

Форму для випічки змазати олією, дістати охолоджене тісто з холодильника і рівномірно розподілити по формі.

викласти начинку

Викласти начинку на тісто і залити все вершковим соусом. Зверху посипати тертим сиром.

посипати тертим сиром

Розігріти духовку до 200 градусів і поставити випікатися лоранський пиріг на 30 хвилин.

випікати лоранський пиріг

Пиріг з грибами і куркою готовий.

лоранський пиріг

Приємного смаку!