Яблучний пиріг

яблучний пирігяблучний пиріг

Яблучний пиріг з неймовірним яблучним смаком. Соковитий, ароматний і ніжний – те що треба до гарячих напоїв зранку. Простий рецепт приготування пирога з яблук – смачна домашня випічка.

Інгредієнти

  • Яблука 1 кг.
  • Борошно 170 г.
  • Яйця 3 шт.
  • Цукор 200 г.
  • Молоко 100 мл.
  • Розпушувач 1 ч. л.
  • Кориця 1/2 ч. л.
  • Вершкове масло 30-50 г.

Як готувати яблучний пиріг

Збити яйця з цукром (150 г спочатку) і потім додати молоко, перемішуємо.

Додаємо просіяне борошно, розпушувач і корицю. Яблука почистити і порізати тонкими пластинками, додати в тісто.

додати яблука в тісто

Викладаємо готове тісто у змазану вершковим маслом форму для запікання.

Зверху на тісто покладіть шматочок масла і посипте цукром (50 г.).

Яблучний пиріг поставити в духовку на 50-60 хвилин, випікати при температурі 180 градусів.

яблучний пиріг

Читайте також: Варшавський або насипний пиріг з яблуками

Смачний пиріг з яблуками готовий! Розрізуємо на порції та смакуємо всією родиною.

Відео – Самий яблучний пиріг в духовці

Приємного смаку!