Львівський сирник (тісто з борошном)

львівський сирник з борошномльвівський сирник з борошном

Львівський сирник з додаванням борошна має свій унікальний смак. Дізнайтесь секрети приготування справжнього сирника, рецепт з фото. Чудовий десерт з домашнього сиру, корисний та смачний.

Інгредієнти

  • Сир домашній 500 г
  • Яйця 3 шт.
  • Цукор 6 ст. л.
  • Борошно 3 ст. л.
  • Масло вершкове кімнатної температури 100 г.
  • Родзинки 70 г.
  • Ванільний цукор 1 пакетик

Рецепт приготування Львівського сирника

Сир перемолоти на м’ясорубці. Родзинки залити окропом і залишити на 20 хвилин, потім воду злити і просушити їх на паперовому рушникові.

львівський сирник з борошном

Яйця з цукром збити міксером. Добавити сюди перемелений сир, борошно, вершкове масло, терту цедру лимона, ванільний цукор і все добре перемішати.

львівський сирник з борошном

Добавити родзинки і ще раз все перемішати.

львівський сирник з борошном

Форму змазати олією, посипати борошном і викласти сирну масу.

львівський сирник з борошном

Поставити запікатися у нагріту до 190-200 градусів духовку на 50-55 хвилин.

Читайте також: Львівський сирник з маком

львівський сирник з борошном

львівський сирник з борошном

Львівський сирник готовий, приємного смаку!