» » Вершкова паска «Ніжність»

Вершкова паска «Ніжність»

Вершкова паска «Ніжність»Вершкова паска «Ніжність»

Пухка і ніжна паска на вершках - ідеальний варіант для святкування Великодня. Паска Ніжність вам сподобається - не розкришується, добре зберігається і дуже смачна. Приготуйте Великодню випічку вдома.

Інгредієнти

  • Для опари
    Борошно 170 г.
    Вершки 20-30% 240 мл
    Дріжджі свіжі 30 г.
    Цукор 2 ст. л.
    Для тіста
    Вся опара
    Цукор 220 г.
    Борошно 500-600 г.
    Яйця 4 шт.
    Жовток 1 шт.
    Цедра 1/2 лимону
    Вершкове масло 100 г.
    Родзинки 100 г.
    Цукати 50 г.
    Форми для випічки 11 Х 12 см 3 шт.

Рецепт приготування паски з вершками Ніжність

В теплі вершки добавити цукор, дріжджі, розмішати до повного розчинення.

В теплі вершки добавити цукор, дріжджі

Добавити борошно, перемішати, накрити миску з опарою рушником і залишити на 20-30 хвилин.

Добавити борошно, перемішати

Опара збільшиться в об’ємі удвічі.

накрити миску з опарою рушником і залишити на 20-30 хвилин

Яйця збити з цукром, добавити опару.

Яйця збити з цукром
Яйця збити з цукром

Додаючи поступово борошно, замісити тісто.

Додати опару

Кількість борошна буде залежати від величини яєць і якості борошна. Продовжуючи вимішувати, добавити м'яке вершкове масло.

Вимішувати до тих пір, доки тісто не почне відставати від рук. Накрити тісто рушником і залишити , щоб піднялося.

Додаючи поступово борошно, замісити тісто

Родзинки залити окропом на 5-7 хвилин, просушити на паперовому рушнику.

Родзинки залити окропом

Коли тісто підійде, обім’яти його руками, добавити терту цедру лимона, родзинки, цукати, перемішати і розкласти по формам.

Коли тісто підійде, обім’яти його руками
добавити терту цедру лимона, родзинки, цукати

Форму заповнити на 1/3.

Форму заповнити на 1/3

Накрити рушником і залишити тісто, щоб підійшло і заповнило на 3/4 форму.

Накрити рушником і залишити тісто, щоб підійшло і заповнило на 3/4 форму

Потім поставити випікатися у нагріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.

поставити випікатися у нагріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин

Ароматна паска Ніжність готова. Зробити білкову глазур та прикрасити охолоджену паску, посипати зверху посипкою, родзинками чи волоськими горіхами.

ароматна паска готова
Вершкова паска «Ніжність»
Вершкова паска «Ніжність»

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Великодня паска
До вашої уваги дуже ніжна і смачна Великодня паска. Просто готувати, паски вийдуть повітряні, ароматні та дуже смачні. Легкий рецепт приготування паски до Великодня.
Смачна паска на яєчних жовтках
Найсмачніша паска на яєчних жовтках, яку я готую кожного року на Великдень - м'якенька, ніжна, не розкришується і дуже смачна. Готувати таку паску не складно, ви і ваші рідні залишитесь задоволені смаком паски. Рецепт приготування паски на жовтках з покроковими фото.
Паска «Смачна»
Смачна та ніжна паска, ви будете в захваті від такої випічки. До вашої уваги рецепт ніжної та смачної паски, яку приготувати досить просто і легко. Зовсім скоро Великдень тому спробуйте!
Пасхальний вінок
Випічка до Великодніх свят - смачний вінок з трьома начинками. Приготувати дріжджове тісто досить просто. Я взяла для начинки курагу, родзинки та волоські горіхи, але ви можете замінити на інші сухофрукти або цукати. Смачна пасхальна випічка для ваших близьких та рідних.
Паска «Ніжна»
Паска «Ніжна» рецепт з фото. Ця паска має повітряне та ніжне тісто, приємний ніжно-жовтий колір. Смачна паска до Великодня покроковий рецепт та поради.
Паска на вершках
Пасха виходить пишною та апетитною з приголомшливим ароматом. Спробуйте приготувати смачну паску на вершках, традиційний рецепт паски з покроковим описом.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору