Випічка

Доступні рецепти домашньої випічки, випічка кексів, хліба, пасок, тортів, пиріжків, печива. Кулінарні рецепти смачної випічки з фото, готуємо випічку до різних свят.

Рецепти пасок на Великдень

Рецепти пасок на ВеликденьРецепти пасок на Великдень

Паски до Великодня – головна страва на пасхальному столі. Адже саме з неї і починається застілля. Тому ми зібрали найсмачніші рецепти пасок – сирна, фруктова, шоколадна та інші – від такої страви буде в захваті кожен. Також до вашої уваги рецепти приготування глазурі для пасок.

Глазур для пасок. Як зробити білкову глазур для паски?

Глазур для пасокГлазур для пасок
Як зробити глазур для паски? Без глазурі паски мають вигляд буденної випічки, глазур придає паскам святковий вигляд.
Це найпростіший, але чудовий рецепт білкової глазурі для пасок. Не розтікається, консистенція як мастика для тортів.

Сирна паска без випікання

Сирна паска без випіканняСирна паска без випікання
Сирна паска без випікання – смачний солодкий десерт до Великодня. Рецепт приготування сирної паски дуже простий.
Дізнайтесь як легко готувати сирну паску без випічки. Цей рецепт з розрахунку на 2-ох кг форму для паски. У мене форма на 0.5 кг тому всі інгредієнти розділяю на 4 частини.

Італійська паска «Панеттоне»

Італійська паска «Панеттоне»Італійська паска «Панеттоне»
Панеттоне (Panettone) – традиційна італійська паска з дріжджового тіста з додаванням родзинок, цукатів,горіхів. Урізноманітнить свято Пасхи приготувавши смачну італійську Панеттоне за нашим рецептом з фото.
Домашня випічка пасок найпоширеніша серед усіх господинь, бо так завжди виходить смачніше та корисніше ніж з магазину.

Львівський сирник з вишнями

Львівський сирник з вишнямиЛьвівський сирник з вишнями
Львівський сирник з вишнями смачний десерт на кожен день та свята. Львівський сирник – це гордість міста Львова, та кожна господиня готує сирник за своїм рецептом. Поділюсь з вами рецептом випічки сирника з консервованими вишнями.

Заварна паска

Заварна паскаЗаварна паска

Заварна паска виходить повітряна, пориста, запашна завдяки заварному тісті на молоці. Така смачна паска може зберігатись більше тижня, залишаючись свіжою та ароматною. Простий рецепт приготування Великодньої паски на заварному тісті, покрокові фото.

Пляцок «Ламбада»

Пляцок «Ламбада»Пляцок «Ламбада»

Пляцок «Ламбада» – смачна домашня випічка на свята та на кожен день. Рецепт з фото приготування до вашої уваги. Дуже ніжний пляцок з апельсиновим ароматом, здивує вас неймовірним смаком. Обов’язково приготуйте цей смачний торт для вашої родини.

Глазур для паски з желатином

Глазур для паски з желатиномГлазур для паски з желатином
Паска без глазурі виглядає буденною та не святковою. Глазур для паски з желатином смачна та не кришиться і не прилипає до рук. Білосніжна та густа глазур для пасок на Великдень готується швидко та легко.

Солона Італійська паска

солона паска

Сьогодні приготуємо паску за новим рецептом, дуже ароматну на незвичну – солона італійська паска. Випічка нагадує за смаком смачний хліб чи ароматну піцу з приправами та оливками – дуже незвично та смачно.

Паска до Великодня

паска до Великодня

Великодня паска – найсмачніша та здобна! Як спекти смачну паску до Великодня? За цим рецептом використовується мінімальна кількість дріжджів, що робить паску більш ароматною, з ніжною м’якотю та з чарівним смаком! Паска довго не черствіє і зберігає смак свіжої домашньої випічки.