М’ясо дуже гарно поєднується з грибами, а готувати в мультиварці просто і швидко. Тушковане м’ясо з грибами здатне доповнити будь-який гарнір, а обід можна зробити смачним і поживним. Рецепт приготування м’яса з грибами в мультиварці-скороварці, рецепт з фото.
Інгредієнти
М’ясо свинина 800 г.
Гриби 500 г.
Цибуля 1-2 шт.
Сметана 250 г.
Вода 1 склянка
Сіль, перець, олія за смаком
Тушковане м’ясо з грибами в мультиварці, рецепт з фото
В мультиварці включити режим Жарка. Налити олії 2 ст. л. викласти м’ясо, порізане смужками, цибулю, порізану кубиками і смажити, доки м’ясо не посвітліє. Виключити режим Жарка.
Додати гриби, порізані такої ж величини як і м’ясо, сметану, воду, сіль, перець, ретельно перемішати. Закрити кришку мультиварки і включити режим Тушкування/Холодець на 20 хвилин.
Смачне, ніжне м’ясо з грибами готове.