» » Шоколадний торт «Маркіз»

Шоколадний торт «Маркіз»

Шоколадний торт «Маркіз»Шоколадний торт «Маркіз»

Любителі шоколаду оцінять смак цього шоколадного торта Маркіз. Шоколадний торт Маркіз з шоколадними пористими коржами, просоченими смачним шоколадним кремом зі згущеним молоком. Покроковий рецепт з фото приготування смачного шоколадного торта.

Інгредієнти

  • Коржі
  • Борошно 3 склянки
  • Яйця 3 шт.
  • Кефір 0,5 л.
  • Вершкове масло 250 г.
  • Цукор 2 склянки
  • Какао 100 г.
  • Сода 1 ч.л. з гіркою, гашена лимонним соком
  • Крем
  • Згущене молоко 1 банка не варене
  • Вершкове масло 250 г.
  • Цукор 0,5 склянки
  • Вода 0.25 склянки
  • Какао-порошок 50 г.
  • Форма для випічки 25х35 см, склянка на 250 мл.

Рецепт випічки торт Маркіз

Приготування коржів

Вершкове масло розтопити. Змішати усі інгредієнти, окрім соди і поставити у холодильник на 40 хвилин.

Вершкове масло розтопити

Потім добавити соду, гашену соком лимону і все ретельно перемішати. Консистенція буде нагадувати густу сметану.

Потім добавити соду, гашену соком лимону і все ретельно перемішати
випікати коржі

Випікати три коржі в нагрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин, до готовності.

Випікати три коржі в нагрітій до 180 градусів духовці

Приготування крему

В каструлю налити води, добавити цукор какао і борошно і все вимішати.

В каструлю налити води, добавити цукор какао і борошно

Потім добавити згущене молоко і ще раз добре перемішати. Поставити на маленький вогонь і варити, постійно помішуючи, доки не закипить.

Зняти з вогню, прохолодити, поставити у холодильник на 1 годину.

Розтерти вершкове масло кімнатної температури міксером.

Розтерти вершкове масло кімнатної температури міксером.

Продовжуючи збивати, поступово добавити шоколадну масу. Крем готовий.

Продовжуючи збивати, поступово добавити шоколадну масу

Перемазати коржі кремом і поставити торт у холодильник для просочування на 3-4 години.

Перемазати коржі кремом і поставити торт у холодильник

Готовий торт Маркіз порізати на порційні шматки та подавати до улюбленого напою - шоколадна насолода.

торт Маркіз
торт Маркіз

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Пляцок «Пані Валевська»
Популярний десерт пляцок «Пані Валевська» прийшов до нас з Польщі, але також користується попитом у домогосподарок Західної України. Смачний та поживний пляцок з смородиновим прошарком.
Пляцок «Секрет монашки»
Пляцок «Секрет монашки» - багатошаровий торт, смачний та ніжний. Солодкий десерт на кожен день до чаю та на день народження. До вашої уваги рецепт приготування з фото смачного пляцка.
Торт «Прага»
Торт «Прага» покроковий рецепт з фото. Цей торт нам подарувала столиця Чехії - Прага, в честь якої він був названий. Смачний шоколадний десерт завжди частий гість на столах у будні та свята. Поєднання бісквіту зі смачним кремом та шоколадною глазур'ю - це смачний торт Прага.
Зефірний торт без випічки
Зефірний торт без випічки - смачний солодкий десерт, готується швидко і легко. Торт із зефіру рецепт без випічки із згущеним молоком, волоськими горіхами. Смачний зефірний торт для дітей і дорослих можна приготувати на день народження.
Пляцок «Зебра» з вишнями
Смачний та красивий на вигляд пляцок «Зебра» прикрасить собою будь-яке свято. Покроковий рецепт приготування пляцка з фото. Ви легко приготуєте цей чудовий пляцок за нашим рецептом, вся ваша родина в захваті від такого смачного десерту.
Шоколадний торт
Шоколадний торт з шоколадним кремом - смачний торт для шанувальників шоколаду. Рецепт приготування шоколадного торта з фото та покроковим описом дивіться нижче. Торт шоколадний - смачний десерт, який за смаком нагадує шоколадний торт прага. Дізнайтеся як просто приготувати шоколадний торт в

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору