Заварний білковий крем для тортів і пасок

Заварний білковий кремЗаварний білковий крем

Заварний білковий крем – ніжний і повітряний. Відмінний варіант для прикраси пасок, тортів і різних десертів. Покроковий рецепт з фото приготування смачного заварного крему на білках.

Інгредієнти

  • Білки 3 шт.
  • Цукор 240 г.
  • Вода 70 мл.
  • Лимонна кислота 1/3 ч. л.

Рецепт приготування крему

Цукор розмішати з водою і поставити варитися. Варимо сироп до тих пір (приблизно 5 хвилин), поки стікаючи з ложки почнуть утворюватись нитки. Зняти сироп з вогню.

Варимо сироп

Одночасно збити білки до утворення піків.

збити білки

Продовжуючи збивати білки, влити поступово сироп гарячим, не охолоджуючи.

Утвориться пишна густа маса, якою можна прикрашати торти, паски. Крем гарно тримається і не тріскає, смачний та натуральний.

крем фото