» » Торт з риби

Торт з риби

Торт з рибиТорт з риби
Торт з риби - святкова рибна закуска з червоною рибою. Смачний рибний торт рецепт приготування з фото. З ніжним смаком торт з риби можна готувати на свята та на кожен день.

Інгредієнти

  • слабо соленої червоної риби (форель або сьомга) 300 г.
  • крабових паличок 100 г.
  • яйця 4 шт.
  • рис 1 ст. л.
  • для крему:
  • плавлений сирок 100 г.
  • желатин 8 г.
  • майонез 4 ст. л.
  • для прикраси:
  • зелень і червона ікра

Рецепт приготування рибного торта:


Желатин замочити в половині склянки холодної води і залишити до набухання. Рис зварити в підсоленій воді до готовності і остудити. Яйця зварити круто, остудити і очистити. Жовтки і білки варених яєць натерти окремо на крупній тертці. Крабові палички нарізати дрібною соломкою.

Торт з риби


Шматок червоної риби нарізати тонкими пластинами, тримаючи ніж паралельно обробній дошці. Форму або миску (діаметром близько 14 см і заввишки близько 7 см) вистелити харчовою плівкою і викласти всю внутрішню поверхню пластинами червоної риби.

Торт з риби


Для приготування крему змішати м'який сир з майонезом.

Торт з риби


Желатин розпустити в мікрохвильовці, остудити і з'єднати з сирною масою.

Торт з риби


На дно миски, викладеної червоною рибою, покласти 1.5-2 ст. л. сирного крему.

Торт з риби


На крем викласти шарами терті жовтки, крабові палички, терті білки і відварений рис. промащуючи кожен шар 1 ст. л. сирного крему.

Торт з риби


На рис викласти крем, розрівняти, закрити майбутнє дно торта залишилися пластинами риби, накрити миску плівкою і помістити в холодильник як мінімум на 2 ч. Перед подачею перевернути торт на тарілку, зняти плівку і прикрасити торт зеленню і червоною ікрою.

Порада
Щоб червону рибу можна було тонко нарізати, можна заздалегідь помістити її в морозильну камеру на 30 хвилин або використовуйте для приготування торта готову рибну нарізку.

Приємного смаку!
Джерело рецепту журнал Смачні рецепти №4 2013

Схожі рецепти

Торт без випічки «Бите скло»
Торт без випічки «Бите скло» - ніжний та легкий в приготуванні. Даний рецепт дуже простий у приготуванні, а торт «бите скло» виходить дуже смачний і оригінальний. Щоб торт бите скло з крекером був ще яскравішим, я беру для приготування желе і фрукти різного кольору. Особливо часто готую такий торт
Шоколадний торт з бананами
strong>Шоколадний торт з бананами[/strong] має оригінальний вигляд, простий у приготуванні та дуже смачний. До вашої уваги рецепт з фото та покроковим приготуванням шоколадного торта.
Шоколадно-сирний торт
Шоколадно-сирний торт - солодкий та ніжний десерт для любителів шоколаду та ароматного сиру. Здивуйте гостей своїми кулінарними здібностями, приготувавши цей торт за нашим рецептом з фото.
Салат з червоної капусти і кукурудзи
Салат з червоної капусти і кукурудзи швидкий та простий в приготуванні, а головне дуже смачний. Салат з синьої капусти є одним з найкорисніших. Дивіться рецепт з фото приготування вітамінного салату з червоною капустою, ковбасою та кукурудзою.
Великодня закуска
Великодня закуска зробить ваш пасхальний стіл гарним, а оригінальна страва буде до вподоби гостям та рідним. Рецепт великодньої закуски з покроковим описом. Заливні яйця до Великодня справді смачна страва на Пасху.
Млинцевий торт із грибами, яйцями і куркою
Млинцевий торт із грибами, яйцями та курячим філе - смачна закуска до святкового столу. Ваш стіл на Масляну стане особливим з млинцевим тортом з грибами та куркою. Млинці смачні самі по собі, а з додаванням несолодкої начинки - дуже смачна страва до свят. Рецепт української кухні млинцевий торт з

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору