Готуємо смачний соус до шашлику. Рецепт правильного приготування простого і смачного томатного соусу до шашлику.
Інгредієнти
- 5-6 головок ріпчастої цибулі,
- 6 свіжих помідорів без шкірки або 1 стакан томатного соку,
- 2-3 ст. л. рослинного масла,
- 1 лавровий лист,
- 1 стручок гострого перцю,
- насіння кропу,
- сіль
Рецепт приготування
1 Ріпчасту цибулю порізати кубиками. У каструлі з товстим дном обсмажити порізаний цибулю в оливковій олії близько 5 хвилин. Додати помідори або томатний сік, покласти стручок гострого перцю, лавровий лист, кріп і посолити за смаком.
2. Гасити 20-25 хвилин або, якщо був доданий томатний сік, 15 хвилин.
Приємного смаку!