Сирний суп по-французьки, з куркою

Сирний суп по-французьки, з куркою

Сирний суп з куркою – смачна перша страва на обід. Рекомендую приготувати ніжний суп по-французьки з куркою, рецепт з фото.

Інгредієнти

Куряче філе 500 г.
Плавлений сир 200 г.
Картопля 400 г.
Цибуля 150 г.
Морква 180 г.
Масло 30 г.
Сіль за смаком
Мелений перець за смаком
Зелень за смаком

Рецепт приготування сирний суп з куркою

Куряче філе порізати на невеликі шматки, покласти в каструлю. Наповнити каструлю водою, довести до кипіння і варити на невеликому вогні 30 хвилин.

Почистити картоплю, помити і порізати великими кубиками.

Почистити моркву, помити і порізати соломкою.

Цибулю порізати кубиками.

До курячого філе добавити картоплю, варити 15 хвилин.

На розігріту сковорідку покласти масло, висипати цибулю з морквою і тушкувати 3-5 хвилин на невеликому вогні,  помішуючи.

Висипати смажені овочі в каструлю, посолити, поперчити і варити 5 хвилин.

Порізати плавлений сир кубиками. Помити і порізати зелень.

Додати в каструлю плавлений сир і зелень, добре перемішати і зняти з плити.

Сирний суп з куркою готовий. Гарно смакує з сухариками.

Приємного смаку!