• 61

Домашня ковбаса запечена в духовці

Як приготувати домашню ковбасу? Домашня ковбаса - одна з 12-ти святкових страв яку готують на Різдво. Смачна українська страва, пропоную рецепт з фото приготування домашньої ковбаси зі свинини. Зроблена вдома ковбаса дуже запашна та корисна - не
  • 85

Домашня куряча ковбаса

Домашня куряча ковбаса проста в приготуванні, ароматна та смачна. Рецепт з фото курячої ковбаси зробленої в домашніх умовах та запеченої в духовці з покроковим описом. Ніжна домашня ковбаса стане в нагоді до Великодня, та інших свят.
  • 56

Глазур для паски з желатином

Паска без глазурі виглядає буденною та не святковою. Глазур для паски з желатином смачна та не кришиться і не прилипає до рук. Білосніжна та густа глазур для пасок на Великдень готується швидко та легко.
  • 72

Рецепти пасок на Великдень

Паски до Великодня - головна страва на пасхальному столі. Адже саме з неї і починається застілля. Тому ми зібрали найсмачніші рецепти пасок - сирна, фруктова, шоколадна та інші - від такої страви буде в захваті кожен. Також до вашої уваги рецепти
  • 54

Рецепти салатів на Великдень

Рецепти салатів на Великдень, смачні та нові салати на пасхальний стіл. Улюблені салати з м'ясом, яйцями і сиром вже дозволені! Нові рецепти салатів на Великдень та перевірені часом рецепти - серед тих, що ви знайдете нижче, обов'язково сподобаються.
  • 34

Як фарбувати яйця на Великдень?

Крашенка - один з головних великодніх символів. Фарбовані яйця святять у церкві, несуть на гостинець, яйцями розговляються. Сьогодні можна пофарбувати яйця в найвинахідливіші кольори - за допомогою порошкових барвників. Але крашанки по-старому, в
  • 71

Справжній Львівський сирник

Знаменитий Львівський сирник - є культова страва в Львівській кухні. Сьогодні приготуємо справжній (класичний) Львівський сирник з родзинками, котрий можна зустріти в кав'ярнях та ресторанах Львова. Ви дізнаєтесь всі секрети приготування сирника в
  • 39

Салат з пекінської капусти і бринзи

Салат з пекінської капусти і бринзи чудово підійде до святкового столу або для легкого перекусу. Бринза - це вимочений в розсолі м'який сир білого кольору, має . кисломолочний смак. Цей сир дуже корисний, оскільки в 100 грамах містить добову норму
  • 42

Великодній рулет з горіхами

Великодній рулет з горіхами стане чудовою прикрасою вашого святкового Великоднього столу. Щоб ваша традиційна паска не сумувала, приготуйте цей смачний та ароматний рулет з волоськими горіхами та родзинками за нашим перевіреним рецептом. Тісто в
  • 0

Зелений салат з бринзою

Салат з бринзою по справжньому весняний та легкий. Бринза гарно поєднується з зеленню у салатах, та ії можна використовувати як начинку для пиріжків та як самостійну закуску. Рецепт приготування салату з фото.
  • 0

Львівський сирник

Львівський сирник є найпопулярнішим солодким десертом у Львівських кав'ярнях. Це рецепт з фото смачної випічки Львівського сирника з родзинками.
  • 63

Італійська паска «Панеттоне»

Панеттоне (Panettone) - традиційна італійська паска з дріжджового тіста з додаванням родзинок, цукатів,горіхів. Урізноманітнить свято Пасхи приготувавши смачну італійську Панеттоне за нашим рецептом з фото. Домашня випічка пасок найпоширеніша
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору