Святкові страви

Смачні та корисні святкові страви на свята Рецепти святкових страв на день народження, Пасху, Різдво. Здивуйте родичів приготувавши святкові страви з м’яса, до пасхи, фото з рецептами.

Італійська паска «Панеттоне»

Італійська паска «Панеттоне»Італійська паска «Панеттоне»
Панеттоне (Panettone) – традиційна італійська паска з дріжджового тіста з додаванням родзинок, цукатів,горіхів. Урізноманітнить свято Пасхи приготувавши смачну італійську Панеттоне за нашим рецептом з фото.
Домашня випічка пасок найпоширеніша серед усіх господинь, бо так завжди виходить смачніше та корисніше ніж з магазину.

Рецепти салатів на Великдень

Рецепти салатів на ВеликденьРецепти салатів на Великдень
Рецепти салатів на Великдень, смачні та нові салати на пасхальний стіл. Улюблені салати з м’ясом, яйцями і сиром вже дозволені! Нові рецепти салатів на Великдень та перевірені часом рецепти – серед тих, що ви знайдете нижче, обов’язково сподобаються.

Домашня ковбаса запечена в духовці

Домашня ковбаса запечена в духовціДомашня ковбаса запечена в духовці

Як приготувати домашню ковбасу? Домашня ковбаса – одна з 12-ти святкових страв яку готують на Різдво. Смачна українська страва, пропоную рецепт з фото приготування домашньої ковбаси зі свинини. Зроблена вдома ковбаса дуже запашна та корисна – не зрівняти з магазинною.

Львівський сирник з вишнями

Львівський сирник з вишнямиЛьвівський сирник з вишнями
Львівський сирник з вишнями смачний десерт на кожен день та свята. Львівський сирник – це гордість міста Львова, та кожна господиня готує сирник за своїм рецептом. Поділюсь з вами рецептом випічки сирника з консервованими вишнями.

Бринза в домашніх умовах

Бринза в домашніх умовахБринза в домашніх умовах
Приготуємо бринзу в домашніх умовах з коров’ячого молока, смачний та корисний сир, яким можна побалувати своїх рідних та діток. Для приготування бринзи треба взяти тільки свіже молоко.Простий рецепт приготування сиру з молока.

Заварна паска

Заварна паскаЗаварна паска

Заварна паска виходить повітряна, пориста, запашна завдяки заварному тісті на молоці. Така смачна паска може зберігатись більше тижня, залишаючись свіжою та ароматною. Простий рецепт приготування Великодньої паски на заварному тісті, покрокові фото.

Салат «Пасхальне яйце»

Салат «Пасхальне яйце»Салат «Пасхальне яйце»

Салат «Пасхальне яйце» дуже смачний та має оригінальний, святковий вигляд. Таким святковим салатом ви зможете прикрасити Великодній стіл. Салат складається з простих та доступних інгредієнтів, поживний та легкий в приготуванні.

Пляцок «Ламбада»

Пляцок «Ламбада»Пляцок «Ламбада»

Пляцок «Ламбада» – смачна домашня випічка на свята та на кожен день. Рецепт з фото приготування до вашої уваги. Дуже ніжний пляцок з апельсиновим ароматом, здивує вас неймовірним смаком. Обов’язково приготуйте цей смачний торт для вашої родини.

Запечена підчеревина в духовці

запечена підчеревина в духовцізапечена підчеревина в духовці

Запечена підчеревина – традиційна українська страва, готують яку частіше на свята. Соковита та дуже смачна підчеревина з свинини – чудова закуска до будь-якого столу. Рецепт приготування запеченої підчеревини в духовці.

Глазур для паски з желатином

Глазур для паски з желатиномГлазур для паски з желатином
Паска без глазурі виглядає буденною та не святковою. Глазур для паски з желатином смачна та не кришиться і не прилипає до рук. Білосніжна та густа глазур для пасок на Великдень готується швидко та легко.