Приготуйте на обід простий та смачний суп картопляний з вермішеллю для всієї родини. Продукти для приготування такого супу завжди знайдете вдома.
Інгредієнти
Картопля 4 шт.
Вода 2 літри
Морква 1 шт.
Цибуля 1 шт.
Вермішель 2 жмені
Лаврове листя 1 шт.
Часник 2 зубці
Олія 2-3 ст. л.
Сіль 1 ч. л.
Чорний мелений перець за смаком
Почистити картоплю, порізати кубиками.
Часник почистити і нарізати дрібно. Цибулю почистити, порізати невеликими кубиками. Моркву помити і натерти на велику тертку.
Смажити цибулю з морквою на сковорідці з додаванням олії на середньому вогні 3 хвилини.
Налити в каструлю воду, довести до кипіння. Посолити воду, додати картоплю – варити 10 хвилин після закипання.
Додати смажені овочі, часник, лаврове листя, мелений перець.
Перемішуємо, якщо потрібно можна добавити солі.
Як закипить додати вермішель. Суп буде готовий через 7 хвилин.
Мілко порізати зелень кропу та петрушки і додати в кінці приготування супу.
Суп картопляний з вермішеллю готовий.
Приємного смаку!