Суп картопляний з вермішеллю

Суп картопляний з вермішеллю

Приготуйте на обід простий та смачний суп картопляний з вермішеллю для всієї родини. Продукти для приготування такого супу завжди знайдете вдома.

Інгредієнти

Картопля 4 шт.
Вода 2 літри
Морква 1 шт.
Цибуля 1 шт.
Вермішель 2 жмені
Лаврове листя 1 шт.
Часник 2 зубці
Олія 2-3 ст. л.
Сіль 1 ч. л.
Чорний мелений перець за смаком

Почистити картоплю, порізати кубиками.

Часник почистити і нарізати дрібно. Цибулю почистити, порізати невеликими кубиками. Моркву помити і натерти на велику тертку.

Смажити цибулю з морквою на сковорідці з додаванням олії на середньому вогні 3 хвилини.

Налити в каструлю воду, довести до кипіння. Посолити воду, додати картоплю – варити 10 хвилин після закипання.

Додати смажені овочі, часник, лаврове листя, мелений перець.

Перемішуємо, якщо потрібно можна добавити солі.

Як закипить додати вермішель. Суп буде готовий через 7 хвилин.

Мілко порізати зелень кропу та петрушки і додати в кінці приготування супу.

Суп картопляний з вермішеллю готовий.

Приємного смаку!