Томатно-цибулевий соус

Томатно-цибулевий соусТоматно-цибулевий соус
Готуємо смачний соус до шашлику. Рецепт правильного приготування простого і смачного томатного соусу до шашлику.

Інгредієнти

  • 5-6 головок ріпчастої цибулі,
  • 6 свіжих помідорів без шкірки або 1 стакан томатного соку,
  • 2-3 ст. л. рослинного масла,
  • 1 лавровий лист,
  • 1 стручок гострого перцю,
  • насіння кропу,
  • сіль

Рецепт приготування

1 Ріпчасту цибулю порізати кубиками. У каструлі з товстим дном обсмажити порізаний цибулю в оливковій олії близько 5 хвилин. Додати помідори або томатний сік, покласти стручок гострого перцю, лавровий лист, кріп і посолити за смаком.

2. Гасити 20-25 хвилин або, якщо був доданий томатний сік, 15 хвилин.

Приємного смаку!