» » Яблучний соус з хроном

Яблучний соус з хроном

Яблучний соус з хрономЯблучний соус з хроном
Яблучний соус з хроном гарно поєднується з м'ясом, різними видами ковбаси і риби. Рецепт яблучного соусу з додавання тертого хрону, покроковий опис приготування.

Інгредієнти

  • Яблука зелені 2 шт. великих
  • Цукор 1 ст. л. з гіркою
  • Сметана 200 мл.
  • Сік лимона 1/2 шт.
  • Хрін свіжий (тертий) 2 ст. л.

Рецепт приготування соусу


Яблука помийте, очистіть від шкірки, видаліть серцевину і наріжте невеликими шматочками.

Довести до кипіння яблука з цукром і з 2-ма ст. л. води у невеликому сотейнику. Потім зменшити вогонь до мінімуму і готувати близько 5 хвилин (яблука повинні стати м'якими).

Яблучну суміш протерти через сито, трохи охолодити, додати сметану і перемішати.

Додаємо сік лимона і хрін (натертий на середній тертці), добре перемішуємо.

Яблучний соус з хроном дуже ніжний по консистенції, має приємну кислинку і лимонний аромат. Оскільки добавка з хрону не істотна, то соус виходить не дуже гострим, його можна давати навіть дітям.

Соус служить відмінним доповненням до м'яса, риби, різних ковбасних виробів.

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Соус «Тартар»
«Тартар» - класичний французький соус, який традиційно подають до риби. Приготувати соус «Тартар» в домашніх умовах дуже просто. Цей рецепт соусу тартар готується без майонезу.
Грибний соус
Ароматний грибний соус стане відмінним доповненням до різних страв з риби, м'яса, картоплі, овочів і макаронів. Готуємо грибний соус до страв з риби та м'яса, рецепт приготування соусу. Грибний соус має приємний смак і дуже корисний. Дізнайтеся як приготувати соус з свіжих грибів.
Часниковий соус
Рецепт приготування часникового соусу до смачного шашлику. Простий і швидкий в приготуванні соус з часнику - те що треба до шашлику.
Томатно-цибулевий соус
Готуємо смачний соус до шашлику. Рецепт правильного приготування простого і смачного томатного соусу до шашлику.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору