Скумбрія, запечена в духовці з лимоном, цибулею і помідором – смачна та корисна пісна і дієтична страва. Скумбрія запікається в духовці у фользі, тому виходить дуже ніжна та соковита. Легкий рецепт приготування скумбрії, фото та покроковий опис.
Інгредієнти
- Скумбрія 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Лимон 1/2 шт.
Рецепт приготування
Розморозити скумбрію, добре помити, обсушити паперовим рушником. Посолити і порізати на шматочки, які збризнути соком лимона.
Помідор, лимон, цибулю нарізаємо кружечками.
Викладаємо рибу в форму для запікання на фольгу. Між шматочками риби кладемо кружечки помідора, лимону і цибулі.
Рибу замотати у фольгу, налити небагато води у форму.
Поставити запікатися рибу в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Готова скумбрія запечена в фользі з овочами готова, дуже смачна страва.
Приємного смаку!