Скумбрія, запечена в духовці з лимоном

Скумбрія, запечена в духовці з лимоном

Скумбрія, запечена в духовці з лимоном, цибулею і помідором – смачна та корисна пісна і дієтична страва. Скумбрія запікається в духовці у фользі, тому виходить дуже ніжна та соковита. Легкий рецепт приготування скумбрії, фото та покроковий опис.

Інгредієнти

  • Скумбрія 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Лимон 1/2 шт.

Рецепт приготування

Розморозити скумбрію, добре помити, обсушити паперовим рушником. Посолити і порізати на шматочки, які збризнути соком лимона.

Помідор, лимон, цибулю нарізаємо кружечками.

Викладаємо рибу в форму для запікання на фольгу. Між шматочками риби кладемо кружечки помідора, лимону і цибулі.

Рибу замотати у фольгу, налити небагато води у форму.

Поставити запікатися рибу в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Готова скумбрія запечена в фользі з овочами готова, дуже смачна страва.

Приємного смаку!