» » Шашлик на природі

Шашлик на природі

Шашлик на природіШашлик на природі

Смачний та соковитий шашлик зі свинини. Приготування шашлику на природі супроводжується веселим співом пташок. Ви дізнаєтесь як зробити гарний маринад для шашлику, та як смажити шашлики на природі.

Інгредієнти

  • Свинина, ошийок 2 кг.
  • Пекучий перець чилі 1 шт. (або мелена суміш перців)
  • Мед 3 ст. л.
  • Гірчиця мелена 5 ст. л.
  • Соєвий соус 100 мл.
  • Олія 50 мл.
  • Корінь імбирю 3-4 см.
  • Часник 1 шт.

Рецепт приготування

Помити м'ясо, порізати шматочками приблизно 4х4 см, якщо смажити на шампурах і 10х2 см якщо смажити на решітці.

Голівку часнику очистити, у зубцях зробити невеликі надрізи (не розрізати зубці навпіл і не подрібнюйте).

В каструлю з м'ясом добавити нарізаний свіжий перець чилі, або суміш перців. Корегуйте гостроту за власним бажанням.

Корінь імбиру почистити та натерти на мілку тертку, віджати з нього сік.

В окремій тарілці змішати сік імбиру, соєвий соус, гірчицю, мед, олію.

Додати до перченого м'яса часник, маринад і все гарно перемішати.


Накрити кришкою і залишити м'ясо на 24 години у холодильнику. Поки маринується перемішайте декілька раз.

Увага: солити м'ясо не потрібно.

Шашлик на природі

Смажите шашлики на природі, слідкуючи щоб не пересмажилося. Коли м'ясо зняли з шампура, можна трішки присолити за бажанням.

Шашлик на природі

Можна скуштувати соковитий та смачний шашлик. Додавайте порізані свіжі овочі та різноманітні соуси за смаком.

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Шашлик в банці
Домашній шашлик в трилітровій банці, запечений в духовці - смачний, соковитий і ароматний. Рецепт приготування шашлику особливо популярний взимку, коли немає можливості виїхати на природу. Простий в приготуванні та дуже поживний.
Шашлик з яловичини на кефірі
Готуємо шашлик з яловичини на кефірі - виходить нежирний, дуже м'який і соковитий. Багато хто вважає, що шашлик з яловичини схильний виходити жорстким, навіть попри використання вирізки. Тому рідко хто використовує яловичину для приготування шашлику. На відміну від свинини, яловичину складніше
Соковитий шашлик з свинини в вині
Дуже делікатним виходить смак шашлику зі свинини, якщо для маринаду ви використовуєте біле вино. Свинна шия - мясо яке гарно підходить для шашлику, воно не потребує серйозного маринування для розм'якшення.
Шашлик на сковороді
Особливе свято — коли мама робить шашлик. Рецепт його простий, не треба чекати літа і розпалювати багаття - нанизуй м'ясо на шпажки і смаж на сковорідці. Шашлик на сковороді відмінна ідея для вечері. Найпростіший рецепт домашнього шашлику.
Шашлик з курки
Простий та смачний рецепт приготування шашлику з курки в домашніх умовах. Дізнайтеся як правильно замаринувати шашлик з курки і приготувати шашлик з курки на грилі.
Шашлички з апельсинами
Готуємо разом смачний шашлик з апельсинами. Цей рецепт шашлику з яловичини дуже простий і не вимагає від вас багато інгредієнтів. Спочатку треба приготувати маринад для шашлику.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору