» » Шашлик в банці

Шашлик в банці

Шашлик в банціШашлик в банці

Домашній шашлик в трилітровій банці, запечений в духовці - смачний, соковитий і ароматний. Рецепт приготування шашлику особливо популярний взимку, коли немає можливості виїхати на природу. Простий в приготуванні та дуже поживний.

Інгредієнти

  • М’ясо свинина 1-1,5 кг.
  • Цибуля 300 г.
  • Трилітрова банка 1 шт.
  • Сіль, мелений перець, майонез.
  • Шпажки для шашлику

Як готувати шашлик


М’ясо порізати на порційні шматки і замаринувати.

М’ясо порізати на порційні шматки

Маринад для шашлику: змішати сіль, чорний мелений перець і майонез.

Маринад для шашлику
замаринувати м’ясо

М’ясо викласти в каструлю шарами, кожен шар м’яса перекласти порізаною кільцями цибулею.

М’ясо викласти в каструлю шарами
М’ясо викласти в каструлю шарами

Залишити на 2-3 години.


Нанизати м’ясо на шашличні шпажки разом з цибулею.

Нанизати м’ясо на шашличні шпажки разом з цибулею

Шпажки з м’ясом поскладати у банку. Цибулю, що лишилася покласти на дно трилітрової банки.

Шпажки з м’ясом поскладати у банку. Цибулю, що лишилася покласти на дно трилітрової банки.

Закрити банку фольгою. В фользі зробити отвір шпажкою. Банка ззовні повинна бути обов’язково сухою.

Закрити банку фольгою

Поставити банку в холодну духовку, і почати нагрівання. Нагріти духовку до 180-200 градусів і запікати м’ясо 60-80 хвилин.


Духовку вимкнути і залишити банку ще на хвилин 10-15, обережно відкрити духовку, щоб при різниці температур не лопнула банка.


соковитий шашлик готовий

Коли шашлик трохи охолоне, дістаньте його з банки. Смачний, соковитий шашлик готовий, додаємо за смаком кетчуп і смакуємо!

шашлик

Схожі рецепти

Шашлик з яловичини на кефірі
Готуємо шашлик з яловичини на кефірі - виходить нежирний, дуже м'який і соковитий. Багато хто вважає, що шашлик з яловичини схильний виходити жорстким, навіть попри використання вирізки. Тому рідко хто використовує яловичину для приготування шашлику. На відміну від свинини, яловичину складніше
Соковитий шашлик з свинини в вині
Дуже делікатним виходить смак шашлику зі свинини, якщо для маринаду ви використовуєте біле вино. Свинна шия - мясо яке гарно підходить для шашлику, воно не потребує серйозного маринування для розм'якшення.
Як приготувати смачний шашлик
Справжній шашлик - це цілий ритуал! Соковите і ароматне м'ясо на шампурах, з якого на вугілля капає сік, запечені овочі, риба і морепродукти, тонко нашаткована маринована цибулька, пікантні салати ... Від однієї лише думки починають текти слинки! Запечені на відкритому вогні страви завжди будуть
Шашлик в тісті з грибами і сиром
Такий закусочний шашличок відмінний варіант для невеличкого пікніка. Рецепт шашлику в тісті з грибами і сиром до вашої уваги.
Шашлик на сковороді
Особливе свято — коли мама робить шашлик. Рецепт його простий, не треба чекати літа і розпалювати багаття - нанизуй м'ясо на шпажки і смаж на сковорідці. Шашлик на сковороді відмінна ідея для вечері. Найпростіший рецепт домашнього шашлику.
Шашлик з курки
Простий та смачний рецепт приготування шашлику з курки в домашніх умовах. Дізнайтеся як правильно замаринувати шашлик з курки і приготувати шашлик з курки на грилі.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору