Салат «Серцевий» зі свинячого серця

Салат «Серцевий» зі свинячого серцяСалат «Серцевий» зі свинячого серця

Салат зі свинячого серця «Серцевий» – дуже ситний та смачний, чудова страва для доповнення вечері. Також такий салат зі свинячим серцем можна сміло готувати на свята – Новий рік чи День народження. Рецепт простого в приготуванні салату з покроковими фото та описом.

Інгредієнти

  • Серця свинячі 2 шт.
  • Мариновані огірки 2-3 шт.
  • Яйця 3 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Зелена цибуля 2-3 стебла
  • Майонез за смаком

Рецепт приготування салату зі свинячим серцем

Серця відварити до готовності, охолодити і нарізати соломкою.

Серця відварити до готовності
охолодити і нарізати соломкою

Мариновані огірки порізати соломкою.

Мариновані огірки порізати соломкою
яйця нарізати соломкою.

Відварити яйця до готовності, охолодити і нарізати соломкою.

Зелену цибулю нарізати невеликими кільцями.

Зелену цибулю нарізати кільцями

Моркву натерти на великій тертці, смажити на сковорідці з додаванням невеликої кількості олії. Підсмажити до золотистого кольору.

Моркву натерти на великій тертці
Підсмажити до золотистого кольору

З’єднати разом всі інгредієнти салату, солимо, перчимо і добре перемішуємо.

З'єднати разом всі інгредієнти салату, солимо, перчимо

Додати майонез (можна замінити сметаною), гарно перемішати. Салат зі свинячим серцем готовий, прикрашаємо зеленню і можна подавати до столу.

Салат зі свинячим серцем готовий

Приємного смаку!