Весняний салат з редискою, грибами і кукурудзою

Весняний салат з редискою, грибами і кукурудзоюВесняний салат з редискою, грибами і кукурудзою
Весняний салат з редискою, смаженими грибами і консервованою кукурудзою легкий в приготуванні, смачний та поживний.

Інгредієнти

  • Цибуля 1 шт.
  • Свіжі шампіньйони 400 г.
  • Консервована кукурудза 1/2 банки
  • Редиска 200 г.
  • Яйця 2 шт.
  • Сіль, перець, олія за смаком
  • Зелена цибуля невеликий пучок
  • Кріп, петрушка за смаком

Приготування салату

Почистити цибулину, порізати кубиками та смажити на сковороді 5 хвилин. Порізати шампіньйони та добавити до цибулі. Смажити все разом до золотавого кольору.

Відварити яйця до готовності (10 хвилин). Порізати кубиками. Редиску помити, порізати півкільцями, зелену цибулю, петрушку та кріп дрібно порізати.
Змішати в ємності все разом, трішки посолити та поперчити, додати кукурудзу, небагато олії, та перемішати.

Весняний салат готовий.

Весняний салат

Приємного смаку!