Салат «Пасхальне яйце»

Салат «Пасхальне яйце»Салат «Пасхальне яйце»

Салат «Пасхальне яйце» дуже смачний та має оригінальний, святковий вигляд. Таким святковим салатом ви зможете прикрасити Великодній стіл. Салат складається з простих та доступних інгредієнтів, поживний та легкий в приготуванні.

Інгредієнти

  • Буряк 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Картопля 2 шт.
  • Копчена курка 150-200 г.
  • Твердий сир 100 г.
  • Яйця 2-3 шт.
  • Перець солодкий 1 шт.
  • Майонез, сіль, перець, зелень за смаком

Рецепт святкового салату на Великдень

Овочі і яйця відварити, почистити.

Овочі і яйця відварити, почистити

Яйця, овочі, твердий сир натерти на середній тертці.

Солодкий перець і копчену курку нарізати маленькими кубиками.

Солодкий перець нарізати маленькими кубиками
копчену курку нарізати маленькими кубиками

Викладати салат шарами, дзеркально, починаючи з середини тарілки. Тарілку краще взяти подовгувату, щоб була схожа на яйце.

Зробити смужку з майонезу, зверху викласти смужку з буряка, вона буде завширшки в 2 рази ширше ніж всі інші.

Зробити смужку з майонезу
викласти смужку з буряка

Далі викладати салат у дві сторони від буряка одночасно.

Далі викладати салат у дві сторони від буряка одночасно

Попередньо зробивши смужку з майонезу: моркву, твердий сир, солодкий перець, яйця, копчену курку і картоплю.

викладати моркву, твердий сир, солодкий перець, яйця, копчену курку і картоплю
салат пасхальне яйце

Салат у формі пасхального яйця готовий, за смаком прикрашаємо зеленню петрушки і кропу.

салат готовий

Приємного смаку!