Салат «Малахітовий браслет»

Салат «Малахітовий браслет»Салат «Малахітовий браслет»

Салат «Малахітовий браслет» з гарним виглядом і поєднанням інгредієнтів, сподобається вашим рідним. Наявність в салаті ківі визначило назву салату – «малахітовий». Салат викладається шарами у формі браслета. Рецепт салату з ківі, курячим філе і морквою, фотографії і покроковий опис приготування.

Інгредієнти

  • Куряче філе 1 шт. (300 г.)
  • Корейська морква 150 г.
  • Ківі 3 шт. (300 г.)
  • Яйця 3 шт.
  • Яблуко 1 шт.
  • Сіль, перець, майонез за смаком

Як готувати салат «малахітовий браслет»

Спочатку відваріть філе куряче в підсоленій воді, добавивши лавровий лист, перець горошком. Коли охолоне поріжте кубиками.

Відваріть яйця до готовності (5-7 хвилин). Відділіть білки від жовтків. Білки натріть на великій тертці, жовтки на малій.

Ківі почистити від шкірки – 2 шт. поріжте кубиками, а одне пластинками, щоб прикрасити салат зверху.

Ківі – 2 шт. поріжте кубиками, а одне пластинками

Яблуко очистити від шкірки, вирізати серединку з насінням і порізати невеликими кубиками.

Яблуко порізати невеликими кубиками

Салат викладайте шарами у вигляді браслету. Для цього по середині тарілки поставити склянку (або як я, мірну чашку від блендера). З боків щоб була красива, рівна форма салату я використала форму для випічки тортів.

Салат викладайте шарами у вигляді браслету

1 шар: порізане кубиками філе, порізане кубиками ківі, натерті білки, майонез.

порізане кубиками філе
порізане кубиками ківі
натерті білки, майонез

2 шар: корейська морква, порізане кубиками яблуко, майонез.

корейська морква
порізане кубиками яблуко, майонез

3 шар: натерті жовтки, порізане пластинками ківі.

натерті жовтки
натерті жовтки

Виймаємо з середини салату склянку і поставити у холодильник на 1 годину.

Виймаємо з середини салату склянку

Смачний салат з ківі, курячим філе і корейською морквою готовий. Такий салат можна зробити на Новий рік чи день народження. Приємного смаку!

салат з ківі, курячим філе і корейською морквою