Салат з курячої печінки

Салат з курячої печінкиСалат з курячої печінки

Салат з курячої печінки дуже смачний і поживний. Цей святковий салат викладається шарами, всі інгредієнти гарно поєднуються – виходить корисний салат з курячою печінкою, маринованими огірками, твердим сиром, морквою. До вашої уваги рецепт приготування з фотографіями. Гарний салат до Нового року, день народження або на кожен день.

Інгредієнти

  • Печінка куряча 350 г.
  • Мариновані огірки 3-4 шт.
  • Морква середнього розміру 2 шт.
  • Цибуля середнього розміру 2 шт.
  • Яйця 3 шт.
  • Твердий сир 100-150 г.
  • Майонез, сіль за смаком

Рецепт приготування

Печінку відварити, коли вихолоне, натерти на великій тертці.

Печінку відварити
натерти на великій тертці

Яйця відварити і натерти на великій тертці.

Моркву натерти на великій тертці, цибулю порізати півкільцями і обсмажити на сковорідці в олії до готовності.

Моркву натерти на великій тертці, цибулю порізати півкільцями
обсмажити на сковорідці в олії до готовності

Мариновані огірки натерти на великій тертці.

Салат викладати шарами.

Перший шар: печінка, майонез.

Перший шар: печінка, майонез

Другий шар: терті огірки

Другий шар: огірки

Третій шар: смажена морква з цибулею, майонез.

Третій шар: смажена морква з цибулею
майонез

Четвертий шар: яйця, майонез.

Четвертий шар: яйця, майонез

П’ятий шар: натертий на великій тертці твердий сир.

П'ятий шар: натертий на великій тертці твердий сир

Зверху салат можна посипати подрібненими свіжим кропом. Смачний, святковий салат з курячої печінки готовий.

Смачний, святковий салат з курячої печінки

Приємного смаку!