Салат з кукурудзою і грибами

Салат з кукурудзою і грибамиСалат з кукурудзою і грибами

Поживний, святковий салат з кукурудзою і грибами на Новий рік та день народження. Чудове поєднання смажених шампіньйонів з курячим філе і соковитою кукурудзою – ситна і смачна закуска. До вашої уваги рецепт приготування салату з покроковими фотографіями. Салат з грибами та кукурудзою – швидкий в приготуванні і гарна страва на святковий стіл.

Інгредієнти

  • Кукурудза консервована 1 банка
  • Гриби шампіньйони 300 г.
  • Цибуля 2 шт. середніх
  • Морква 1-2 шт.
  • Куряче філе 300 г.
  • Яйця 2 шт.
  • Олія для смаження
  • Сіль, майонез

Рецепт приготування салату

Філе відварити до готовності (приблизно 20 хвилин після закипання) в підсоленій воді, також додайте лавровий листочок і перець горошком. Залишити щоб охололо, порізати невеликими кубиками.

філе відварити, порізати невеликими кубиками

Цибулю очистити від лушпиння і порізати кубиками. В сковорідку налити небагато олії і смажити цибулю хвилин 5-7.

Цибулю порізати кубиками

Моркву натерти на велику тертку і добавити до цибулі, смажити все разом 7-10 хвилин.

Моркву натерти і добавити до цибулі, смажити все разом

Свіжі гриби помити, порізати кубиками. Добавити в сковорідку і смажити поки не випарується вся волога (приблизно 10-15 хвилин). Поставити щоб охололо до кімнатної температури.

гриби помити, порізати кубиками. Добавити в сковорідку

Яйця відварити 5-7 хвилин, охолодити і порізати кубиками.

Яйця відварити 5-7 хвилин, охолодити і порізати кубиками

Змішати разом куряче філе, яйця, додати консервовану кукурудзу (попередньо зливши з неї сік), перемішати.

Змішати разом куряче філе, яйця, додати консервовану кукурудзу

Додаємо охолоджені гриби, перемішуємо, солимо за смаком.

Додаємо охолоджені гриби
перемішуємо

Готовий салат заправимо майонезом. Смачний салат з грибами і кукурудзою на свято готовий, дуже смачно та просто! Зверху салат прикрасити рубаною зеленню.

Готовий салат заправимо майонезом

Приємного смаку!