Салат з печінки і зеленим горошком

Салат з печінки і зеленим горошкомСалат з печінки і зеленим горошком

Салат з печінки і зеленим горошком – смачний та корисний, гарний варіант салату на Новий рік та День народження. Кулінарний рецепт салат з печінкою, морквою, зеленим горошком – фото і покроковий опис.

Інгредієнти

  • Печінка 500 г.
  • Зелений горошок консервований 200 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Огірки мариновані 3-4 шт.

Рецепт приготування салату

Печінку візьмемо свинячу або яловичу. Відваримо у підсоленій воді і поріжемо маленькою соломкою.

Печіну відварити і порізати маленькою соломкою

Цибулю поріжемо кільцями четвертинками, моркву натерти на великій тертці.

Цибулю і моркву підсмажимо в олії

Цибулю і моркву підсмажимо в олії, в кінці добавимо порізану печінку, перемішуємо і смажимо ще хвилин 3-4.

в кінці добавимо порізану печінку, перемішуємо і смажимо ще хвилин 3-4

Огірки ріжемо мілкою соломкою.

Огірки ріжемо мілкою соломкою

Змішуємо усі інгредієнти салату, солимо, перчимо за смаком і направляємо майонезом.

Змішуємо усі інгредієнти

Смачний салат з печінкою і горошком готовий до споживання.

Смачний салат з печінкою і горошком

Приємного смаку!