Салат з курячої печінки з рисом

Салат з курячої печінки з рисомСалат з курячої печінки з рисом
Святковий салат з курячої печінки з рисом ситний та смачний, можна назвати страва два в одному – салат і гарнір. Рекомендую вам рецепт приготування салату з курячою печінкою та рисом, покрокові фото. Салат викладається шарами і завдяки недорогим інгредієнтам стане прекрасним доповненням вашого святкового столу.

Інгредієнти

  • Рис 0,5 ст.
  • Куряча печінка 400 г.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Яйця 4 шт.
  • Олія, сіль, перець, майонез

Рецепт салату з курячої печінки і рису

Яйця відварити, відділити жовтки від білків.
Промийте рис та відваріть в підсоленій воді. Посоліть, поперчіть курячу печінку, обваляйте в борошні і підсмажте на сковороді.

Салат з курячої печінки з рисом рецептСалат з курячої печінки з рисом рецепт

Коли печінка охолоне порізати соломкою. Моркву натерти на великій тертці, цибулю порізати кубиками і обсмажити в олії до золотистого кольору.

Салат з курячої печінки з рисом рецептСалат з курячої печінки з рисом рецепт

Салат викладаємо шарами:
1 шар: відварений рис, майонез.

Салат з курячої печінки з рисом рецептСалат з курячої печінки з рисом рецепт

2 шар: обсмажена морква з цибулею, натерті на велику тертку білки, майонез.

Салат з курячої печінки з рисом рецептСалат з курячої печінки з рисом рецепт

3 шар: Порізана соломкою печінка, майонез.

Салат з курячої печінки з рисом рецептСалат з курячої печінки з рисом рецепт

Зверху салат посипати натертими на мілкій тертці жовтками.

Салат з курячої печінки з рисом рецептСалат з курячої печінки з рисом рецепт

Смачний салат до свят готовий, головне зберігати послідовність шарів.

Салат з курячої печінки з рисом рецептСалат з курячої печінки з рисом рецепт

Приємного смаку!