» » Рецепти салатів на Великдень

Рецепти салатів на Великдень

Рецепти салатів на ВеликденьРецепти салатів на Великдень
Рецепти салатів на Великдень, смачні та нові салати на пасхальний стіл. Улюблені салати з м'ясом, яйцями і сиром вже дозволені! Нові рецепти салатів на Великдень та перевірені часом рецепти - серед тих, що ви знайдете нижче, обов'язково сподобаються.

Фото рецепти салатів на Пасху


Салат «Ситний»

Салат «Ситний»Салат «Ситний»


Інгредієнти:
М'ясо куряче – 300 гр;
Сир твердий – 150 гр;
Перець болгарський – 1 шт;
Горох консервований – 0,5 банки;
Помідор – 1 шт;
Сіль, перець, майонез.

Приготування салату:
М'ясо курки відвари і порізати кубиками.
Сир натерти на великій тертці.
Перець, помідори порізати кубиками.
Все перемішати, додати горох, сіль, перець, майонез і ще раз все перемішати.
За бажанням в салат ще можете додати порізану кубиками одну червону цибулю. Салат готовий до вживання!

Салат з курячої печінки з грибами

Салат з курячої печінки з грибамиСалат з курячої печінки з грибами


Інгредієнти:
Куряча печінка – 300 гр;
Гриби – 300 гр;
Картопля – 3 шт;
Яйце – 3 шт;
Сир твердий – 150 гр;
Цибуля – 1 шт;
Морква – 1 шт;
Сіль, перець, олія.

Приготування салату:
Помити картоплю і моркву, залити водою і відварити до готовності.
Яйця залити холодною водою і відварити.

Цибулю почистити і нарізати тонкими півкільцями.
Шампіньйони помити, почистити і нарізати кубиками.
На розігріту сковорідку викласти половину нарізаної цибулі, гриби і обсмажити усе до готовності.
Порізати курячу печінку на шматочки і разом з іншою частиною цибулі обсмажити в олії на розігрітій сковорідці до готовності.

Салат викладається шарами.
1 шар: натерта на великій тертці картопля, обсмажені гриби з цибулею, майонез.
2 шар: натерта на великій тертці морква, підсмажена печінка з цибулею, майонез.
3 шар: натертий на великій тертці сир, майонез.
4 шар: яйця, натерті на великій тертці.

Салат «Гніздо глухаря»

Салат «Гніздо глухаря»Салат «Гніздо глухаря»


Інгредієнти:
Курка філе – 200 гр;
Шинка – 50 гр;
Мариновані гриби – 200 гр;
Яєчні білки – 3 шт;
Картопля – 3 шт;
Пекінська капуста - 5 листків;
Сіль, перець, майонез.

Для пташиних яєць:
Плавлений сирок – 1шт;
Яєчні жовтки – 3шт;
Зелень кропу;
Майонез;
Часник – 1 зубець маленький.

Приготування святкового салату:
Картоплю помити, почистити і нарізати тонкою соломкою за допомогою тертки «Бернера», або для корейської моркви.
На розігріту пательню виложити картоплю і підсмажити на сильному вогні. Картоплю зняти з вогню і залишити щоб охолонула.

Яйця відварити, відділити жовтки від білків.
Білки натерти на великій тертці.
Курку відварити і порізати соломкою.
Шинку нарізати соломкою.
Шампіньйони нарізати невеликими шматочками (в мене були невеликі різала на 4 частини).

Для пташиних яєць натерти жовтки, плавлений сирок на великій тертці, зелень вимити і порізати мілко, часник почавити часникодавкою.

З’єднати разом яєчні жовтки, сир, зелень, часник і добре перемішати.
Із сирної маси сформувати пташині яйця.

Листя пекінської капусти вимити, і застелити ними дно тарілки.
Змішати в тарілці куряче м’ясо, шампіньйони, шинку, яєчні білки додати майонез, посолити, поперчити і добре перемішати.

На листя пекінської капусти викласти салатну масу у вигляді невеликої гірки.
Оформити салат гніздо глухаря смаженою картоплею, імітуючи пташине гніздо.
По середині покласти сирні яйця і прикрасити салат зеленню. Смачний салат гніздо глухаря готовий!

Салат з пекінської капусти з куркою і сухариками

Салат з пекінської капусти з куркою і сухарикамиСалат з пекінської капусти з куркою і сухариками


Інгредієнти:
Куряче філе відварене – 100 гр;
Філе курки копчене – 100 гр;
Помідор – 1 шт;
Болгарський перець – 1 шт;
Яйця – 3 шт;
Твердий сир – 100 гр;
Пекінська капуста - 1 невелика головка;
Сухарики з чорного хліба;
Сіль, майонез.

Приготування святкового салату:
Для приготування сухариків поріжте скибочки хліба кубиками і за допомогою мультиварки в режимі жарка (випічка) підсмажте не додаючи олії. Смажити до готовності з відкритою кришкою мультиварки періодично помішуючи.

Куряче філе відварити в підсоленій воді, можна ще поперчити в процесі варки. Коли охолоне порізати соломкою.
Копчене філе курки теж порізати соломкою.
Болгарський перець, помідор, твердий сир та яйця порізати кубиками.

Пекінську капусти нашаткувати невеликими смужками.
Змішати між собою всі інгредієнти окрім сухариків, посолити за смаком та заправити майонезом.
Перед подачею салату до святкового столу додати сухарики, щоб швидко не розмокли.

Салат з курячих сердець

Салат з курячих сердецьСалат з курячих сердець


Інгредієнти:
Серця курячі – 500 гр;
Гриби свіжі – 500 гр;
Цибуля – 2 шт великі;
Морква корейська – 200 гр;
Майонез, сіль, перець.

Приготування салату з серцями:
Свіжі гриби порізати на шматочки і обсмажити до готовності на сковорідці.

Курячи серця помити, відрізати надлишковий жир і порізати на шматочки, цибулю кубиками і обсмажити все разом на сковорідці, додавши сіль і перець за смаком.

У посуду викласти обсмажені гриби, серце із цибулею, корейську моркву, все ретельно перемішати і заправити майонезом.
Швидкий в приготуванні ситний салат поставити на пів годинки в холодильник і потім подавайте до столу.

Салат з курки з грибами та горіхами

Салат з курки з грибами та горіхамиСалат з курки з грибами та горіхами


Інгредієнти:
Варена картопля - 3 шт.;
Куряче філе - 200 гр;
Яйця - 3 шт;
Консервовані опеньки - 200 гр;
Твердий сир - 100 гр;
Горіхи - 100 гр;
Майонез;
Сіль.

Як готувати салат з грибами та горіхами:
Для приготування салату потрібно відварити куряче філе, картоплю, курячі яйця.

Салат викладається шарами:
1 шар - порізане соломкою куряче філе, зверху змазати майонезом;
2 шар - порізана кубиками варена картопля, змазуємо майонезом;
3 шар - порізані кубиками яйця, змазуємо майонезом;
4 шар - промиті та порізані невеликими шматочками опеньки;
5 шар - натертий на великій тертці твердий сир, зверху мажемо майонезом;
6 шар - дрібно порізані волоські горіхи.

Салат поставити його у холодильник на 30 хвилин щоб просочився.

Салат «Улюблений»

Салат «Улюблений»Салат «Улюблений»


Інгредієнти:
Огірок свіжий – 2 шт (150 гр);
Ковбаса напівкопчена – 100 гр;
Кукурудза консервована – половина банки;
Яйця – 4 шт;
Зелена цибуля – 1 невеликий пучок;
Майонез.

Як приготувати салат улюблений:
Яйця збиваємо з сіллю і смажимо млинці.
Коли вихолонуть нарізаємо соломкою.
Ковбасу, огірок теж нарізати соломкою.
Додаємо кукурудзу і мілко порізану цибулю.

Все добре перемішуємо і заправляємо майонезом.
Салат улюблений готовий, прикрашаємо зеленню та подаємо до столу.

Салат «Берізка»

Салат «Берізка»Салат «Берізка»


Інгредієнти:
Куряче філе – 300 гр;
Свіжі гриби (шампіньйони) – 300 гр;
Цибулина – 1 шт;
Яйця – 5 шт;
Огірок маринований – 5 шт;
Майонез, зелена цибуля.

Як готувати салат берізка:
Шампіньйони з цибулею порізати кубиками і обсмажити на сковорідці в олії.

Філе куряче відварити, додавши у воду сіль, перець горошком і лавровий лист.
Яйця відварити.

Салат викласти шарами:
1 шар – обсмажені гриби з цибулею;
2 шар – порізане кубиками куряче філе. Змазуємо майонезом;
3 шар – натертий на великій тертці білок;
4 шар – порізані кубиками мариновані огірки. Змазуємо майонезом;
5 шар – натертий на мілкій тертці жовток.

Потім треба прикрасити салат, щоб мав зверху вигляд берізки. Намалювати майонезом стовбур берези. Чорні смужки зробити із оливок. Мілко порізати зелену цибулю і зробити з неї листя берези.

Салат з шинкою і квасолею

Салат з шинкою і квасолеюСалат з шинкою і квасолею


Інгредієнти:
Квасоля консервована – ½ півлітрової банки;
Маринований огірок – 2 шт;
Яйця – 3 шт;
Ковбаса шинка – 300 гр.

Як приготувати салат з квасолею:

Яйця відварити.
Ковбасу, огірок, яйця порізати соломкою.
Додаємо консервовану квасолю, посолити, поперчити і заправити майонезом.

Салат з капусти з куркою і яєчними млинцями

Салат з капусти з куркою і яєчними млинцямиСалат з капусти з куркою і яєчними млинцями


Інгредієнти:
Яйця – 2 шт;
Молоко – 2 ст.л;
Куряче філе – 250-300 гр;
Капуста – 300 гр;

Як зробити салат з капустою і куркою:
Куряче філе відварити, зачекати коли вихолоне і розібрати на волокна.
Яйця змішати з молоком і трішки змащеній олію сковорідці посмажити млинці 2-4 шт в залежності від розмірів сковорідки.

Капусту нашаткувати мілко, посолити і добре пом’яти, щоб вона почала пускати сік.
Всі інгредієнти змішати, посолити і заправити майонезом. Також можна додати в салат ще подрібнену свіжу зелень.

Схожі рецепти

Салат з курячої печінки з рисом
Святковий салат з курячої печінки з рисом ситний та смачний, можна назвати страва два в одному - салат і гарнір. Рекомендую вам рецепт приготування салату з курячою печінкою та рисом, покрокові фото. Салат викладається шарами і завдяки недорогим інгредієнтам стане прекрасним доповненням вашого
Салат «Чикаго»
Салат Чикаго поживний та ситний. Рецепт салату з фото та покроковий опис приготування. Чудовий салат з грибами, куркою та сиром до Нового року та на день народження.
Теплий салат з курячою печінкою
Салат з курячою печінкою досить ситний, тому його можна подати як самостійне блюдо. Він підходить для щоденного меню, а також цілком може прикрасити святковий стіл. Простий рецепт салату з курячої печінки.
Салат з курячої печінки з грибами
Салат з курячої печінки з грибами - рецепт приготування з фото. Смачний святковий салат з курячою печінкою, грибами і морквою готується просто та легко. Дуже смачний салат зі смаженою печінкою і печерицями - до святкового столу або домашнього обіду. І привід знайдеться - скоро Новий рік!
Салат з печінки і яйця
Салат з печінки, яєць та консервованої кукурудзи дуже корисний та смачний. Готуємо салат з печінкою, рецепт з фото та покроковим описом. Куряча печінка в салаті виходить м'яка та соковита, тому що готується разом з морквою та цибулею.
Салат «Ситний»
Рецепт салату з куркою і сиром з додаванням горошку, болгарського перцю і помідора. Салат «ситний» дуже простий та швидкий рецепт приготування салату з фото. Салат гарно підійде до святкового столу в день народження або Новий рік. Відмінний салатик, який обов'язково сподобається любителям салатів.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору