Салат «Берізка»

Салат «Берізка»Салат «Берізка»
Смачний салат «Берізка» добре підійде для приготування на Новий рік та день народження, сподобається гостям. Поєднання смажених грибів, курячого філе, маринованих огірків придає неповторний смак салату, а прикрасивши зверху салат «берізкою» – ще й гарний вигляд.

Інгредієнти

  • Куряче філе 300 г.
  • Свіжі гриби (шампіньйони) 300 г.
  • Цибулина 1 шт.
  • Яйця 5 шт.
  • Огірок маринований 5 шт.
  • Майонез, зелена цибуля

Рецепт приготування салат берізка:

Шампіньйони з цибулею порізати кубиками і обсмажити на сковорідці в олії.

Салат «Берізка»

Салат «Берізка»

Філе куряче відварити, додавши у воду сіль, перець горошком і лавровий лист.
Яйця відварити.

Салат «Берізка»

Салат «Берізка»

Салат викласти шарами:
1 шар – обсмажені гриби з цибулею;

Салат «Берізка»

2 шар – порізане кубиками куряче філе. Змазуємо майонезом;

Салат «Берізка»

3 шар – натертий на великій тертці білок;

Салат «Берізка»

4 шар – порізані кубиками мариновані огірки. Змазуємо майонезом;

Салат «Берізка»

5 шар – натертий на мілкій тертці жовток.

Салат «Берізка»

Потім треба прикрасити салат, щоб мав зверху вигляд берізки. Намалювати майонезом стовбур берези. Чорні смужки зробити із оливок. Мілко порізати зелену цибулю і зробити з неї листя берези.

Салат «Берізка»

Такий гарний та смачний салат стане в нагоді на день народження та новий рік.

Приємного смаку!