Салат з курячих шлунків та зеленим горошком

Салат з курячих шлунківСалат з курячих шлунків
З субпродуктів можна приготувати багато корисних та смачних страв. Салат з курячих шлунків має своєрідний смак та аромат. Простий рецепт приготування салату з курячих шлунків, зеленого консервованого горошку та маринованого огірка.

Інгредієнти

  • Горошок зелений консервований 1/2 банка
  • Курячі шлунки 0,5 кг.
  • Цибуля 1 шт.
  • Огірок маринований 3 шт.
  • Майонез для заправки
  • Сіль, мелений перець

Рецепт приготування салат з курячими шлунками:

Почистити та добре помити шлунки. Відварити в підсоленій воді курячі шлунки приблизно 30 хвилин. При варці додайте лавровий лист, перець горошком.

Салат з курячих шлунків та зеленим горошком

Для маринування цибулі налийте в миску 1 склянку холодної води, додайте 1 ч.л. солі, 2 ч. л. цукру, 1 ст. л. оцету – все перемішайте. Покладіть в миску нарізану півкільцями цибулю, добре помніть рукою і залиште на 20 хвилин.

Салат з курячих шлунків та зеленим горошком

Охолоджені шлунки та мариновані огірки (замість маринованих можна взяти свіжі) поріжте соломкою.
Злити з цибулі воду. З’єднати разом всі інгредієнти, посолити за смаком, перемішати.

Салат з курячих шлунків та зеленим горошком

Додати майонез та добре перемішати.

Салат з курячих шлунків та зеленим горошком

Смакуємо смачний салат з курячими шлунками!

Салат з курячих шлунків та зеленим горошком

Приємного смаку!